Redactia.ro
Home » Monden » Irinel Columbeanu a ajuns la azil, deși are doar 66 de ani: „Irina și Monica m-au sunat. Am comunicat cu amândouă, poate mă vor vizita”

Irinel Columbeanu a ajuns la azil, deși are doar 66 de ani: „Irina și Monica m-au sunat. Am comunicat cu amândouă, poate mă vor vizita”

Irinel Columbeanu a ajuns la azil, deși are doar 66 de ani: „Irina și Monica m-au sunat. Am comunicat cu amândouă, poate mă vor vizita"

Deși poate părea dificil de crezut, având în vedere că nu demult se număra printre cei mai influenți și proeminenți oameni de afaceri din România, din nefericire, Irinel Columbeanu a ajuns la un azil. Acesta este același azil unde în trecut a fost internat și tatăl său. Omul de afaceri oferă o perspectivă asupra situației sale.

Deși are doar 66 de ani, Irinel Columbeanu a devenit rezident al Fundației Sfântul Ioan, unde stă deja de 11 zile. Centrul de îngrijire a fost, de asemenea, casa tatălui său până în ultimele clipe ale vieții. Irinel Columbeanu a povestit că Monica Gabor și fiica sa, Irina Columbeanu, au fost deja informate despre starea sa actuală.

Irinel Columbeanu a ajuns la azil

În cadrul podcast-ului „Fiță cu Adiță”, gazda show-ului, Adiță Voicu, a transmis o veste tristă audienței: Irinel Columbeanu, la doar 66 de ani, a ajuns la un azil. Omul care cândva era cunoscut pentru succesul său financiar, locuia într-o vilă luxoasă la Izvorani și realiza afaceri de milioane, a trecut în doar câțiva ani de la opulență la un trai cu mult mai modest. A fost nevoit să locuiască într-un apartament închiriat, să conducă mașini second-hand, și a fost abandonat de cei apropiați, ajungând în cele din urmă să se mute la azil.

„Astăzi ne aflăm la Fundația Sfântului Ioan, unde domnul Irinel Columbeanu a acceptat să se mute. De 11 zile, el locuiește aici, la domnul Ion Cassian’, a spus Adiță Voicu, moderatorul emisiunii „Fiță cu Adiță”.

El a fost însoțit de Ion Cassian, care ocupă funcția de președinte al Fundației Sfântul Ioan:

„În continuare vrem să fim alături de dânsul și să îi fie din ce în ce mai bine. Poate în aceste câteva zile cât a stat la noi și-a făcut o părere”, a spus acesta.

Cu o profundă emoție, Irinel Columbeanu a adus aminte de vremurile în care își vizita tatăl la căminul din Snagov:

„Veneam în fiecare zi să-l vizitez. Îi mai cumpăram câte ceva… sunt amintiri plăcute aici.”

Irinel Columbeanu nu a fost uitat de fosta lui iubită, Oana, care a venit să-l viziteze la cămin. Fostul om de afaceri a dezvăluit că a reușit să contacteze și să discute cu Monica Gabor, fosta lui soție, și cu Irina, fiica sa, care locuiesc de mai mulți ani în America. El exprimă speranța că acestea îl vor vizita în curând.

„Sunt foarte liniștit. Asta e ceea ce am căutat. Sunt mai liniștit aici decât eram până acum. M-a vizitat fosta mea iubită Oana și sper să mai privesc vizita unor prieteni buni. Irina și Monica m-au sunat. Am comunicat cu amândouă și știu că sunt aici. Poate mă vor vizita”, a spus Irinel Columbeanu.

Irinel Columbeanu și-a internat tatăl la același azil

Este dificil de crezut că vreodată Irinel Columbeanu ar fi putut anticipa că va ajunge la un azil, mai ales la vârsta de 66 de ani. Pe vremea aceea, când era un milionar și om de afaceri în plină ascensiune, el își plasase tatăl în același centru, unde acesta și-a sfârșit viața. La acea vreme, el mărturisea că a fost o provocare să-l convingă pe tatăl său să accepte această schimbare:

„După mult timp în care am încercat să-i explic că e mai bine să stea într-un loc unde are ajutor specializat, am reușit să-l conving pe tata să meargă la azilul din Snagov. Cu Ion Cassian, patronul casei de bătrâni, mă știu din copilărie, am toată încrederea. Tata are o problemă la picioare, are nevoie de recuperare.

Până la urmă, cu chiu, cu vai, a acceptat și a înțeles, iar de mai bine de o lună l-am adus aici. Știți foarte bine că pentru un bătrân e greu să-l scoți din «cuibul» lui, nici la mine la Izvorani nu a vrut să vină. Am mai avut câteva încercări, însă au eșuat”, dezvăluia, la vremea respectivă, Irinel Columbeanu pentru Click!

Sursa foto: Captură ecran „Fiță cu Adiță”

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: