Redactia.ro
Home » Monden » Irinel Columbeanu a fost salvat de la faliment! Expertul judiciar i-a amânat executarea silită

Irinel Columbeanu a fost salvat de la faliment! Expertul judiciar i-a amânat executarea silită

Irinel Columbeanu a fost salvat de la faliment!

Irinel Columbeanu a ajuns la sapă de lemn, după a fost executat silit din cauza datoriilor. Fostul milionar de la Izvorani era obișnuit să aibă bani, mașini de lux și în special, multe femei tinere în jurul lui. Acum, după ce a rămas fără bani, Irinel a rămas singur. Din fericire, acesta a amânat executarea silită, cu ajutorul unui expert judiciar.

Irinel Columbeanu a fost salvat de la faliment! Expertul judiciar i-a amânat executarea silită

Irinel Columbeanu a amânat executarea silită, cu ajutorul unui expert judiciar. Acesta a angajat în procesul dintre Irinel Columbeanu și lichidatorul judiciar al firmei pe care omul de afaceri a falimentat-o, l-a scăpat pe acesta de executarea silită. Vreme de doi ani, acesta a refuzat să efectueze expertizele prezentate de instanță, iar după ce magistrații a trimis avertizări, timp de câteva termene la rând, expertul a renunțat. Așadar, în dosar a fost numit un nou expert, iar termenul următor va fi stabilit săptămâna viitoare.

În urmă cu trei ani, Irinel Columbeanu se afla în topul celor mai bogați români, cu o avere de peste 150 milioane de euro. Din păcate, viața i-a oferit o lovitură grea, fiind executat silit din cauza datoriilor pe care le avea. Astfel, până și vila din Izvorani a fost scoasă la licitație, dar în urmă cu două săptămâni aceasta a luat foc.

Irinel Columbeanu a rămas singur

Deși în urmă cu câțiva ani, lumea era obișnuită la Irinel Columbeanu să sse afișeze cu câte o femeie tânără și frumoasă, vremurile acelea s-au dus. Cum nu mai are bani, femeile nu mai roiesc în jurul lui. Fiica sa Irinuca a decis să se mute în America, alături de mama sa, Monica Gabor și soțul acesteia, Mr. Pink. „Greutățile pe care viața le aruncă în calea oamenilor trebuie luate ca atare, efortul pentru a le depăși este cel care contează. Această perioadă reprezintă un test, pe care sper să o trec cu bine. Eu n-am pierdut nimic din ceea ce cred că este averea mea, căci totul se află înăuntrul meu și niciodată nu am pus accent pe acumularea de averi. Oricum nu plecăm cu ele după noi, în cel mai bun caz, rămân copiilor. Bunurile pe care le-am pierdut, nu le-am pierdut, de fapt, ele m-au pierdut pe mine. Casa din Izvorani și terenurile din Ilfov au fost executate silit”, a spus Irinel Columbeanu într-un interviu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: