Redactia.ro
Home » Monden » Adriana Bahmuțeanu îi ia apărarea lui Irinel Columbeanu. Jurnalista le acuză pe iubitele fostului milionar

Adriana Bahmuțeanu îi ia apărarea lui Irinel Columbeanu. Jurnalista le acuză pe iubitele fostului milionar

Adriana Bahmuțeanu a fost atacata de un barbat

Irinel Columbeanu a rămas fără bani, după ce afacerile sale au dat faliment. Parcă nu era de ajuns, vila sa de la Izvorani s-a făcut scrum în urmă cu câteva zile. Acum , Irinel este singur și neajutorat. Adriana Bahmuțeanu, îi sare în apărare fostului milionar, și le acuză pe iubitele acestuia că au uitat de el.

Adriana Bahmuțeanu, îi ia apărarea lui Irinel Columbeanu. Jurnalista le acuză pe iubitele fostului milionar

Adriana Bahmuțeanu este îngrijorată de situația în care se află fostul milionar, Irinel Columbeanu. Acesta a ajuns falit după ce afacerile sale nu au mai funcționat. Irinel era pregătit să vândă casa de la Izvorani, dar în urmă cu câteva zile vila a luat foc. În prezent, fostul soț al Monicăi Gabor s-a mutat în chirie în Colentina, fiind neajutorat.

Adriana Bahmuțeanu este de părere că fostele iubite ale acestuia i-au întors spatele, chiar dacă el le-a ajutat la un moment dat să ajungă unde sunt astăzi. „Bietul Irinel Columbeanu a ajuns la sapă de lemn și s-a mutat cu chirie într-un apartament modest de 2 camere… în plus, vilă somptuoasă a fost pusă la vânzare… Mă întreb oare câte din femeile care i-au marcat viața -pe multe dintre ele le-a căpătuit și le-a ajutat în carieră – îi sar acum în ajutor!??!!! Fie cu o vorba bună, fie măcar cu o locuință decentă sau alte asemenea lucruri.. Haideți, să ne aducem aminte de Anna Lesko, Romanița Iovan sau Monica Gabor!!!”, a spus Adriana.

Adriana Bahmuțeanu este alături de Irinel Columbeanu

Adriana a postat un mesaj în mediul online unde vorbește despre drama lui Irinel Columbeanu și despre faptul că a fost abandonat. Gabriela Botezat, a fost într-o relație cu Irinel în 2004, până când s-au despărțit și Irinel i-a luat toate cadourile pe care i le-a dat. Anna Lesko a fost și ea una dintre tinerele cu care afaceristul s-a iubit. Anna s-a îndrăgostit de acesta la vârsta de 17 ani, iar el avea 38 de ani. Cei doi au fost împreună 8 ani de zile, Irinel fiind cel care a ajutat-o să se lanseze în muzică.

Romanița Iovan a fost și ea într-o relație cu acesta, dar a fost părăsită pentru Anna Lesko. Cu toate astea, Romanița și Irinel au rămas prieteni și în ziua de azi. Monica Gabor este singura femeie cu care fostul afacerist s-a căsătorit, și cu care are un copil, pe Irinuca. În ultimii ani, Irinel a fost împreună cu Oana Cojocaru, o tânără cu 40 de ani mai mică decât el, care a decis să se îndepărteze de el după ce a început să se confrunte cu problemele financiare.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: