Redactia.ro
Home » TV » Amintiri înfiorătoare din copilărie! Adriana Bahmuțeanu a povestit cum a fost bătută și umilită

Amintiri înfiorătoare din copilărie! Adriana Bahmuțeanu a povestit cum a fost bătută și umilită

Adriana Bahmuțeanu a dezvăluit că a fost bătută de multe ori când era doar un copil. Fosta prezentatoare a vorbit despre chinul prin care a trecut și ce a fost obligată să facă. 

 

Adriana Bahmuțeanu, experiență traumatizantă

 

Vedeta în vârstă de 46 de ani a vorbit despre traumele prin care a trecut. Fosta prezentatoare ar fi îndurat traumele de la învățătoarea care i-a fost mentor în copilărie. Adriana Bahmuțeanu a vorbit și despre chinul la care a supus-o sora ei în copilărie, pentru că urma exemplul dat de dascălul ei.

Fosta prezentatoare TV a vorbit deschis în platoul matinalului de la Antena Stars despre clipele de groază prin care a trecut. Dacă în ziua de astăzi învățătorii ar fi fost pedepsiți pentru un astfel de comportament la adresa copiilor, în urmă cu ceva timp, pedeapsa cu bătaia era des întâlnită.

“A fost un cosmar. Ne bătea pe toți. Dacă se întâmpla acum era arestată și făcea pușcărie, dar pe vremea aia se accepta bătaia. Doamna asta ne pocnea peste degete, ne dădea cu linia peste palme, ne trăgea de urechi, ne trăgea de păr, pe băieți rupea cozile de la mătură. Ne-a traumatizat. Am fost copii traumatizați. Îmi era așa de frică de ea, încât eram foarte timorată. Venea pe la spatele nostru și ne dădea câte un capac. Abuzurile au fost înfiorătoare. M-a făcut albie de porci în fața colegilor. A avut nenumarate plângeri. A venit mama unui coleg și a luat-o de păr pe învățătoare în fața noastră”, a mărturisit fosta prezentatoare în cadrul matinalului de la Antena Stars.

 

Bahmuțeanu și-a schimbat comportamentul și față de sora mai mică

 

 

Mai mult, învățătoarea i-ar fi impus vedetei să îi găsească și un loc de muncă fiului ei, gest care a indignat-o pe brunetă.  Bătăile i-ar fi afectat dezvoltarea fostei prezentatoare. Pe de altă parte, toate scenele au făcut-o să aibă un comportament violent față de sora ei mai mică.

“Sora mea învăța să scrie și să citească acasă pentru că eu o băteam cu linia la palme, că așa învățasem eu la școală”, a adăugat fostul candidat la primăria Sectorului 1 din București.

 

 

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: