Redactia.ro
Home » Monden » Adriana Bahmuțeanu știe cum trebuie să ne ferim de Covid: ”Ăsta e tratamentul pandemiei, asta se întâmplă în linia 1!”

Adriana Bahmuțeanu știe cum trebuie să ne ferim de Covid: ”Ăsta e tratamentul pandemiei, asta se întâmplă în linia 1!”

Adriana Bahmuteanu

Tot mai multe cercetări se fac pentru identificarea unui tratament sigur  împotriva coronavirusului. În timp ce unii medici ne recomandă anumite medicamente, dar și consumul de alimente care să ne crească imunitatea, Adriana Bahmuțeanu a publicat pe pagina ei de Facebook un presupus protocol scris în limba engleză, de care s-ar ține cont în unele spitale din străinătate.

Ce a postat Adriana Bahmuțeanu

Milioane de oameni s-au infectat cu coronavirus, iar tot mai multe cercetări se fac pentru identificarea unui tratament anti-covid. Adriana Bahmuțeanu a făcut o postare pe facebook în care arată un presupus protocol în limba engleză, de care s-ar ține cont în unele spitale din străinătate.

„V-am promis! Protocolul COVID-19! Asta fac doctorii în spitale! Ăsta e tratamentul pandemiei, asta se întâmplă în linia 1! Luați vitamine, oameni buni! Imunizare, nu înfricoșare! Ieșiți la aer, trăiți-vă viața”, a scris Adriana Bahmuțeanu în dreptul fotografiei care a fost postată pe Facebook.

 

Ce recomandă medicii

Medicii care tratează pacientii Covid-19, mai ales pe cei aflați în stare gravă, sunt îngrijorați de criza unor medicamente esențiale pentru vindecarea acestor bolnavi.

“Dotarea spitalului cu Remdesivir si Tocilizumab – sunt medicamente care sunt absolut esentiale. De Remdesivir am facut rost, dar se pune problema de Tocilizumab, este o criza nu la nivel national, ci mondial. Deci este o problema cu Tocilizumabul. Este un medicament care este absolut esential in tratamentul formelor severe, atunci cand este acea furtuna citochinica si, daca nu se administreaza, pierdem pacientul. Este o criza. Am vorbit la minister si ni s-a promis ca o sa ne trimita”, a explicat medicul Liliana Coldea, directorul general al SCJU Sibiu, citata de Agerpres.

Potrivit acesteia, deocamdată încă există aceste medicamente în farmacia spitalului din Sibiu, însă medicii sunt îngrijorați că stocurile nu vor fi suficiente, dacă nu ajung la timp cantitățile solicitare.

Spitalul Clinic Judetean de Urgenta din Sibiu este principalul spital unde ajung pacienti cu Covid-19 din mai alte judete din țară.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: