Redactia.ro
Home » Monden » Irinel Columbeanu, despre momentul în care Monica Gabor i-a cunoscut părinții. „Viitoarea noră era încă elevă în clasa a XII-a…”

Irinel Columbeanu, despre momentul în care Monica Gabor i-a cunoscut părinții. „Viitoarea noră era încă elevă în clasa a XII-a…”

Irinel Columbeanu a lansat cel de-al doilea volum al cărții sale,  „Istoriile unui vehement – Ipocrația”, scriere a cărui personal principal este Monica Gabor. În urmă cu mai bine de 10 ani, povestea lor de dragoste a prezentat mare interes pentru publicul din țara noastră, iar acum a fost readusă la lumină cu multă sinceritate de omul de afaceri.

Irinel Columbeanu, despre momentul în care Monica Gabor i-a cunoscut părinții. „Viitoarea noră era încă elevă în clasa a XII-a…”

Irinel Columbeanu și Monica Gabor s-au cunoscut în seara zilei de 13 iulie 2005, moment în care modelul a pășit pentru prima oară în biroul celui ce avea să fie soțul său. A urmat o poveste de iubire desprinsă parcă din filme, a cărui rod a fost o fetiță superbă ce i-a moștenit numele tatălui său: Irina. În ciuda diferenței de vârstă semnificativă și a criticilor din jur, cei doi și-au unit destinele în anul 2006. Au fost căsătoriți timp de cinci ani, iar publicul a fost mereu interesat de viața lor personală.

Chiar dacă au divorțat în anul 2011, domnul Columbeanu și Monica au păstrat o relație bazată pe respect. Modelul a plecat în Statele Unite ale Americii, în timp ce omul de afaceri a rămas în România. Recent și-a lansat cel de-al doilea volum al cărții sale, „Istoriile unui vehement – Ipocrația”, a cărei figură centrală este chiar fosta sa soție.

Omul de afaceri a relatat cum a decurs prima întrevedere între Monica Gabor și părinții săi, care aveau un cuvânt puternic de spus în ceea ce privește viitorul relației lor. Ei urmau să se căsătorească, așa că și-au dorit să primească binecuvântarea lor.

Cum au reacționat părinții lui Irinel Columbeanu când au aflat că se va căsători cu Monica Gabor

Atunci când au cunoscut-o pe Monica Gabor, John și Georgeta Columbeanu se pare că au fost încântați de prezența ei. Chiar dacă era încă elevă în băncile liceului, gândul că va deveni nora lor nu i-a înspăimântat.

„În seara programată, se prezentă cu Monica la părinții lui, cu un buchet mare de flori pentru mama sa și cu o sticlă de malt whisky de 18 ani, cum știa că-i place tatălui de când acesta fusese în Scoția la prezentarea platformei lor marine de extracție a țițeiului din Marea Nordului…

Luară loc în sufrageria supraîncărcată cu mobilă demodată din lem de trandafir…își drese glasul și i se adresă mamei:

‘Noi doi am venit aici, de fapt, ca să bem o cafea, chiar la ora asta. Așa că te rog, mamă, hai să bem din serviciul ACELA de cafea’, spuse el arătând spre vitrina clasică cu oglindă, unde erau expuse pahare din cristal din care rareori se bea și faimosul service de cafea despre care mama lui îi tot precizase din copilărie că are destinația de a fi folosit pentru prima data numai împreună cu viitoarea ei noră”.

Viitoarea noră era încă elevă în clasa a XII-a la liceul „Henri Coandă” din Bacău, iar decizia i-a luat prin surprindere pe părinții lui Irinel Columbeanu: „’Să fiți fericiți, maică’, sparse gheața mama lui, iar tatăl îngână și el – ‘Casă de piatră!’, e un scurt pasaj din volumul doi al cărții lui Irinel Columbeanu, potrivit Playtech.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: