Redactia.ro
Home » Știri » Irinel Columbeanu, externat după o săptămână în spital cu COVID-19. Decizia luată de fostul milionar de la Izvorani

Irinel Columbeanu, externat după o săptămână în spital cu COVID-19. Decizia luată de fostul milionar de la Izvorani

Este informația momentului în showbiz. După aproximativ o săptămână de urgență la spitalul din Ilfov, Irinel Columbeanu a fost externat în urmă cu puțin timp.

În urmă cu câteva zile, Irinel Columbeanu a sunat de urgență la 112 pentru a cere ajutor, deoarece starea lui de sănătate nu era deloc bună și acuza semne de rău. Fostul afacerist a fost preluat cu Ambulanța și testat împotriva COVID-19 la Spitalul Județean Ilfov. În urma testării, acesta a aflat că e infectat cu noul coronavirus.

Fostul milionar de la Izvorani a stat aproape o săptămână. După ce medicii s-au asigurat că starea lui de sănătate este bună și nu pune pe nimeni în pericol, fostul afacerist a fost externat, astăzi aflându-se acasă.

Irinel Columbeanu, externat după o săptămână în spital cu COVID-19

Fostul milionar de la Izvorani nu este vaccinat anti-COVID-19, astfel dacă inițial a făcut parte din categoria scepticilor, experiența trăită l-a făcut să se răzgândească. După ce a ajuns la spital din cauza infectării cu Covid-19, Irinel Columbeanu se gândește serios să se vaccineze împotriva Coronavirusului.

„Sunt bine, am ieșit din spital. Nu am nevoie (n.r.- de cineva care să mă ajute). Probabil că da, acum mă voi vaccina”, a declarat Irinel Columbeanu pentru Fanatik.

Fostul om de afaceri a precizat și că a avut o formă ușoară a bolii.

Mai multe vedete internate cu Covid

Irinel Columbeanu nu este singurul nume cunoscut din showbiz care s-a luptat în ultima perioadă cu teribilul Coronavirus. Nu la fel de norocoasă a fost Alina Pușcău, care are o formă mai complicată a bolii. Cu lacrimi în ochi, frumoasa vedetă a mărturisit că se simte rău și după 9 zile de boală.

“Este COVID, mă omoară. Îmi distruge viața. E așa de greu. Virusul îmi atacă toate organele. Nu pot să mă ridic în picioare, mai mult decât să fac câțiva pași. Am contactat varianta Delta și este foarte greu. Am dureri de cap, vărsături. Este cel mai greu lucru pe care le-am trăit în viața mea. Este foarte greu pentru mine, este extrem de greu.

Covid-ul nu este de joacă. Vă rog, luați-l în serios, faceți-vă vaccinul, aveți grijă că este foarte periculos! Virusul ăsta te distruge, îți distruge tot în organism. Mi-a atacat plămânii, mi-a atacat rinichii. Este extrem de greu, să respiri, să vorbești.”, spunea Alina Pușcaș, ieri, pe pagina de Instagram.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: