Redactia.ro
Home » Monden » Irinel Columbeanu neagă cu fermitate zvonul că le-ar fi cerut cadourile înapoi fostelor iubite. Ce planuri de viitor are fostul om de afaceri, după ce a ajuns la azil: „M-a distrus financiar”

Irinel Columbeanu neagă cu fermitate zvonul că le-ar fi cerut cadourile înapoi fostelor iubite. Ce planuri de viitor are fostul om de afaceri, după ce a ajuns la azil: „M-a distrus financiar”

Irinel Columbeanu neagă cu fermitate zvonul că le-ar fi cerut cadourile înapoi fostelor iubite. Ce planuri de viitor are fostul om de afaceri, după ce a ajuns la azil: „M-a distrus financiar”

Irinel Columbeanu neagă cu fermitate zvonul că le-ar fi cerut cadourile înapoi fostelor iubite. Iată ce a declarat și ce planuri de viitor are fostul om de afaceri, după ce a ajuns la azil!

Irinel Columbeanu a neagă cu fermitate zvonul că le-ar fi cerut cadourile înapoi fostelor iubite

Irinel Columbeanu a negat cu fermitate zvonul potrivit căruia ar fi solicitat fostelor sale iubite să-i returneze cadourile oferite. La azilul în care se află în prezent, fostul om de afaceri a dezvăluit cea mai mare dorință a sa, în urma distrugerii financiare pe care a suferit-o.

Irinel Columbeanu a explicat realitatea din spatele zvonurilor cu privire la presupusa cerere de restituire a cadourilor de la fostele sale partenere. În prezent, acesta se află într-un azil și a discutat despre relațiile din trecut.

De mai multe săptămâni, fostul magnat se găsește la azil, același loc unde și tatăl său și Zina Dumitrescu au petrecut ultimii ani din viață. În această perioadă, viața lui Irinel Columbeanu a fost marcată de dificultăți financiare considerabile și probleme serioase de sănătate.

De la mutarea sa la azil, fostul milionar a declarat că se simte relativ bine și chiar a primit vizita Oanei, una dintre fostele sale iubite. Irinel Columbeanu speră că și Monica Gabor, precum și fiica lor, Irina, îl vor vizita în curând.

Irinel Columbeanu a avut relații cu diverse femei celebre, pe care le răsfăța cu cadouri generoase. După despărțire, au circulat zvonuri că acesta ar fi solicitat înapoi unele dintre darurile oferite. A eliberat clarificări în acest sens, afirmând că cadourile pe care le-a oferit respectivei femei au fost aduse înapoi de un alt bărbat care s-a implicat în viața ei.

„Au fost povești că am mai luat și înapoi cadouri, dar au fost povești. Atunci a fost un concurs de împrejurări, când practic acele cadouri au fost aduse înapoi de către domnul care își autoasumase sarcina de a supraveghea persoana respectivă.

Nu știu dacă se cade să-i spun numele, prefer să fiu discret. Așa am fost toată viața și femeile merită să fie păzite”, a mai spus fostul milionar la Fiță cu Adiță.

Ce planuri de viitor are

Cu toate acestea, chiar dacă se află acum la azil și s-a retras din viața publică, Irinel Columbeanu păstrează în continuare mari ambiții. La vârsta de 66 de ani, acesta și-a exprimat dorința de a scrie o carte.

„Pe câteva vi le-am dezvăluit: să continui să scriu o carte. Am exersat și memoria și concentrarea cu această ocazie. Am grijă să scriu corect gramatical și în mesaje. Visul meu e să revitalizez proiectul pe care l-am avut cu cimentul de la hotelul din Predeal. Nu a fost să fie, m-a distrus financiar, din păcate”, a dezvăluit el, în emisiunea Exclusive VIP.

Irinel Columbeanu rămâne singur și se așteaptă să primească pensia în curând, deși nu a încasat-o încă.

„Nu am pensie acum, până la sfârșitul anului am să primesc și prima pensie. Eu sper că în luna octombrie cumva, sau noiembrie. Dau o bere la prima pensie și sper să o bem împreună”, a mărturisit Irinel Columbeanu, în cadrul emisiunii „Fiță cu Adiță”.

Sursa foto: Arhivă

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: