Redactia.ro
Home » Monden » Irinel Columbeanu nu se plânge! Este mulțumit de noul său stil de viață

Irinel Columbeanu nu se plânge! Este mulțumit de noul său stil de viață

Irinel Columbeanu

Chiar dacă a pierdut faimoasa vilă din Izvorani și o avere de 150 de milioane de euro, Irinel Columbeanu spune că este mulțumit de viața modestă pe care o duce acum.

Irinel Columbeanu nu se plânge! Este mulțumit de noul său stil de viață

Stilul de viață simplu și modest îi face bine lui Irinel Columbeanu. Fostul milionar din Izvorani, care locuiește acum într-un apartament cu două camere, în chirie, declară că niciodată nu s-a simțit mai bine ca acum.

”Nu m-am simțit niciodată atât de bine ca în prezent, sentiment prilejuit probabil și de răgazul pentru introspecție fortuit generat de pandemie (…) Realizarea faptului că la orice oră nivelul (cu care plecăm dincolo) a ce sălășluiește în oricare din noi constă nu atât în valoarea acumulărilor materiale agonisite, cât în felul reacției pe care simte să o aibă atunci când în cale i se ivește deposedarea de acestea. Da, cu ușurință, probabil fiindcă eram deja obișnuit”, a spus Irinel Columbeanu pentru un post tv.

Câți prieteni mai are Irinel Columbeanu

Irinel Columbeanu spune că alături i-au rămas în prezent doar adevărații prieteni.

 ”Fără a-i număra (nici nu aș avea cum, îmi place să cred că nu am apucat să îi cunosc personal pe toți), aceiași cu adevărat prieteni și înainte”, a mai declarat Irinel Columbeanu.

Sfatul de viață al lui Irinel Columbeanu

Irinel Columbeanu îi îndeamnă pe oameni să aibă rabdare față de lucrurile pe care vor să le realizeze în viață. Doar așa nu vor trece ”degeaba” prin viață.

”Semnificația drumului oricui în viață. Răbdare, toate la timpul lor, ar fi o părere, nu un sfat, celor care simt că nu ar trebui să treacă degeaba prin viață, a mai precizat fostul milionar.

Irinel Columbeanu avea în 2007 o avere estimată la 150 de milioane de euro. Între timp, după ce a pierdut dreptul de a mai locuia în vila impozantă din Izvorani, locuința a ars anul trecut. Un incendiu puternic a izbucnit în interiorul vilei și a făcut scrum tot. Se speculează că vila a fost incendiată. Urma să fie vândută unei alte persoane de către noul posesor.

sursa: Newsweek

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: