Redactia.ro
Home » TV » Irinel Columbeanu, prima reacție după ce Palatul de la Izvorani s-a făcut scrum: “S-a întâmplat în Sâmbăta Morților. Mi-a făcut rău”

Irinel Columbeanu, prima reacție după ce Palatul de la Izvorani s-a făcut scrum: “S-a întâmplat în Sâmbăta Morților. Mi-a făcut rău”

GALERIE FOTO (2) Irinel Columbeanu

Impozanta vilă din Izvorani care i-a aparținut lui Irinel Columbeanu, a ars din temelii. Omul de afaceri este devastat de situație și spune că locuința precum un palat va rămâne mereu în mintea lui și a fetiței sale. El a subliniat în cadrul unei emisiuni TV că incendiul casei a izbucnit de Sâmbăta Morților, de Halloween. Mai mult, a precizat că vila nu era asigurată, așa că nimeni nu ar putea să câștige ceva de pe urma evenimentului neplăcut.

Reacția lui Irinel Columbeanu după ce i-a ars fosta vilă din Izvorani

Irinel Columbeanu a avut o primă reacție în cadrul unei emisiuni TV, după ce palatul din Izvorani a fost făcut scrum de un incendiu. El spune că locuința îi va rămâne în minte atât lui, cât și fetiței sale. ”Am realizat că s-a întâmplat asta în Sâmbăta Morților, de Halloween”, a afirmat omul de afaceri.

„Au fost multe amintiri frumoase în această casă. Dacă această casă a dispărut, nu înseamnă că a dispărut și din mintea mea, sau a fiicei mele, Irina. Am realizat că s-a întâmplat asta în Sâmbăta Morților, de Halloween. Amenajarea a fost aleasă de constructorul și arhitectul casei, și cu mine. Frescele au ars în totalitate, nu a mai rămas nimic din ele”, a dezvăluit Irinel Columbeanu la Extra Night Show

Irinel Columbeanu

Vila nu era asigurată

Irinel Columbeanu a declarat că vila din Izvorani nu mai e a lui din 2009, iar banca nu a câștigat această casă. Astfel că nimeni nu ar putea să câștige ceva de pe urma incendiului.

„Casa nu mai e a mea din 2009. Banca nu a câștgat niciodată această casă, nici nu avea cum. Lucrurile acestea au fost de mult judecate. Casa nu era asigurată. Nimeni nu poate câștiga nimic de pe urma acestui incendiu, nici măcar eu. Mi-a făcut foarte rău să văd ruinele, am vazut-o și puțin fumegând, dar mie mi-a rămas în minte așa cum era. La interior, erau niște soluții tehnice care ar fi putut să constituie cauza incendiului”, a mai spus Irinel Columbeanu în cadrul emisiunii TV.

VIDEO. Fosta vilă din Izvorani a lui Irinel Columbeanu a ars din temelii - Stirileprotv.ro

Fosta vila a lui Irinel Columbeanu a fost vizibil afectată de incendiul care a izbucnit sâmbătă după amiază, în jurul orei 15:00. Timp de cinci ore s-au chinuit pompierii să stingă flăcările imense care au ars o suprafață de aproximativ 1.000 de metri pătrați. S-au extins de la subsol către parter și etaj și la un moment dat au cuprins și acoperișul. O anchetă este în desfășurare pentru a se vedea de la ce a pornit totul. 

Din spusele experţilor imobiliari, în urma incendiului au fost distruse şi numeroase lucrări de artă şi mobilier valoros. În casă nu mai locuia nimeni, iar vila era scoasă la vânzare, după ce omul de afaceri Irinel Columbeanu a fost executat silit.

Vila lui Irinel Columbeanu din Izvorani a ars ca o torţă - MagnaNews

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: