Redactia.ro
Home » Monden » Monica Gabor și Irinel Columbeanu, din nou împreună. Modelul și fostul soț au fost chemați în judecată

Monica Gabor și Irinel Columbeanu, din nou împreună. Modelul și fostul soț au fost chemați în judecată

Monica Gabor și Irinel Columbeanu

Monica Gabor și Irinel Columbeanu, din nou împreună! Vedeta și omul de afaceri au fost dați în judecată de o firmă de recuperare creanțe. Cei doi sunt obligați să își împartă bunurile comune. Fostul manechin s-a căsătorit cu omul de afaceri de la vârsta de 18 ani, și au împreună o fetiță, pe Irinuca, care locuiește împreună cu mama sa în America.

Monica Gabor și Irinel Columbeanu, din nou împreună. Modelul și fostul soț au fost chemați în judecată

Monica Gabor și Irinel Columbeanu sunt chemați în instanță după ce au fost dați în judecată de o companie de recuperare creanțe. Cei doi sunt obligați să își împarte bunurile comune, pentru ca omul de afaceri să fie executat silit. Așadar, Monica Gabor are câteva probleme din cauza lui Columbeanu.

În urmă cu câțiva ani, Irinel Columbeanu era unul dintre cei mai bogați afaceriști din România. Acesta se distra alături de mașini luxoase, și de cele mai frumoase femei din România. Se pare că acele perioadă au luat sfârșit, după ce băncile au pus sechestru pe toată averea lui Irinel Columbeanu, iar fostul soț al modelului a rămas fără bani. Irinel a rămas fără vila de 4 milioane de euro de la Snagov, fără bolidurile de lux, iar acum trăiește într-un apartament simplu,.

Monica Gabor trăiește în America, alături de iubitul său Mr. Pink

Monica Gabor a plecat din România în urmă cu mai mulți ani. După ce a adus-o pe lume pe Irinuca,și a divorțat de Irinel Columbeanu, Monica a decis să lase trecut în urmă. În prezent, Monica trăiește alături de Mr. Pink, un om de afaceri american. Se pare că cei doi s-au căsătorit în secret la începutul acestui an. Fostul manechin predă la o școală din America, ocupându-se de cursuri pentru imigranți. Mai exact, Monica Gabor este profesor suplinitor la liceul Bervely Hills Unified School District Instructional Center.

Fosta soție a lui Irinel Columbeanu predă engleză și o face cu acte în regulă.‘Inelul mi l-a dat Pink ca pe o promisiune că va avea grijă de mine pentru toată viaţa şi e, cumva, o promisiune făcută mamei mele. Mama tocmai decedase şi pentru el acel moment a fost unul de trezire: „Acum nu o mai ai pe mama ta, aşa că mă simt responsabil şi îi promit mamei tale că voi avea grijă de tine pentru totdeauna“. Pentru mine, e un inel care arată câtă încredere are în mine şi cât de mult mă iubeşte’, a mărturisit Monica Gabor în 2013.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: