Redactia.ro
Home » Monden » Irinel Columbeanu, pus la zid de Selly. Vloggerul l-a taxat grav pe fostul milionar de la Izvorani: ”A dat prea mulți bani pe femei”

Irinel Columbeanu, pus la zid de Selly. Vloggerul l-a taxat grav pe fostul milionar de la Izvorani: ”A dat prea mulți bani pe femei”

Selly, cunoscut sub numele său real Andrei Șelaru, este o figură prominentă în rândul românilor, recunoscut pentru comentariile sale pertinente asupra diverselor subiecte din România, indiferent dacă este vorba despre educație, politică sau showbiz-ul autohton. Recent, influencerul și-a îndreptat atenția către situația dificilă în care s-a pomenit Irinel Columbeanu, punându-l la zid cu observațiile sale pertinente.

Fostul om de afaceri, în vârstă de 66 de ani, își petrece bătrânețea într-un azil din Ghermănești, devenind dependenț de ajutorul prietenilor pentru a face față nevoilor financiare lunare de 7000 de lei aferente căminului de bătrâni. Situația lui Irinel Columbeanu este cu atât mai tulburătoare cu cât acesta a ajuns să piardă întreaga sa avere, evaluată la aproximativ 150 de milioane de euro.

Irinel Columbeanu, pus la zid de Selly

Într-un episod recent postat pe canalul său de YouTube, Selly analizează în detaliu căderea abruptă a lui Irinel Columbeanu, ilustrând această dramă cu un titlu sugestiv și ironic: „Irinel Columbeanu: De la prinț la cerșetor”. Acest demers al lui Selly reprezintă o abordare critică și analitică a situației, dezvăluind perspective și aspecte ascunse din spatele evenimentelor care au dus la decăderea financiară a fostului milionar.

Selly și-a exprimat opinia cu privire la Irinel Columbeanu care se află într-o situație deplorabilă, sugerând că femeile au fost factorul determinant care l-a condus pe fostul milionar în pragul sărăciei. Într-un mod direct, Selly a subliniat că Irinel Columbeanu nu dispune în prezent de resurse financiare nici măcar pentru a-și acoperi cheltuielile la azil. Mai mult decât atât, Selly a afirmat că acesta a ajuns să „cerșească” sprijin de la cunoscuți și rude.

Parcursul tragic al fostului soț al Monicăi Gabor este marcat și de evenimentul devastator în care vila sa luxoasă de la Izvorani, evaluată la 3,5 milioane de euro, a fost distrusă într-un incendiu cu trei ani în urmă. Acest ghinion a contribuit la căderea mai profundă a lui Columbeanu, iar influencerul Selly nu ezită să arunce lumină asupra unor aspecte delicate ale vieții sale.

„Ploua și a pierdut 150 de milioane de euro. A plouat în beton. Dacă a fost așa relaxat și în anii ăia, înțeleg cum i-a pierdut. E nașpa să fii numit fost om de afaceri. E aiurea să pierzi atât. Eu la 1 milion rămas ziceam că gata, mă retrag și aia e.

Pe plan personal el nu s-a oprit din extravaganțe. El a dat foarte mulți bani pe femei. El nu știa câți bani are, era greu să le evalueze și cred că prețurile la imobiliarele lui au scăzut fix atunci. Pare că a fost blestemat. Eu mă opream la 1 milion și îmi trăiam viața”, a spus Selly, în noul său vlog, postat pe YouTube, la adresa lui Irinel Columbeanu.

Selly a lăudat-o pe Ramona Gabor

În contrast, Selly a ales să aducă laude fostei soții a lui Columbeanu, Monica Gabor. Influencerul apreciază faptul că aceasta a reușit să iasă din căsnicia cu fostul milionar de la Izvorani la momentul potrivit, evitând astfel impactul negativ asupra propriei sale situații financiare.

„Chiar ghinion a avut omul ăsta. Uite cum era și cum a ajuns azi. Cine a fost omul ăsta, câți bani a avut. Șmecherie, dar ți le și cauți când ai 50 de ani și te însori cu una de 18 ani. Râdeam noi, dar ajungem și noi la bătrânețe. Monica a avut noroc, a intrat când trebuie și a ieșit tot când trebuia”, a mai spus Selly în episodul postat pe canalul său de Youtube.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: