Redactia.ro
Home » Monden » Irinel Columbeanu reacționează după ce Nuțu Cămătaru a declarat că Monica Gabor a fost a lui înainte să-i fie soție omului de afaceri

Irinel Columbeanu reacționează după ce Nuțu Cămătaru a declarat că Monica Gabor a fost a lui înainte să-i fie soție omului de afaceri

În urmă cu ceva timp, Nuțu Cămătaru a făcut o serie de declarații surprizătoare despre Monica Gabor. Modelul este plecat de mai bine de 10 ani în SUA, dar se pare că bărbatul nu a uitat niciodată legătura care a existat între ei. Astfel, el a dezvăluit că aceasta a fost partenera lui înainte să fie soția lui Irinel Columbeanu, situație care nu a fost trecută cu vederea de omul de afaceri. Astfel, i-a oferit un răspuns pe măsură.

Irinel Columbeanu și Monica Gabor au format unul dintre cele mai celebre cupluri din lumea mondenă românească. Diferența mare de vârstă dintre ei, precum și situația financiară de atunci a omului de afaceri, au atras negreșit atenția oamenilor și a presei. Mariajul lor a fost foarte mediatizat, iar divorțul din 2011 a ridicat multe semne de întrebare în rândul publicului.

Nuțu Cămătarul a fost partenerul Monicăi Gabor înainte de Irinel Columbeanu

Cei doi au fost căsătoriți timp de 5 ani, perioadă în care au adus pe lume și o fiică minunată, Irinuca. După ce părinții săi au divorțat aceasta a rămas în grija tatălui, iar ulterior s-a mutat în SUA alături de Monica.

De când a plecat în America, Monica Gabor a reușit să-și construiască o nouă viață și o relație de vis. Este iubita unui important om de afaceri, Mr. Pink, iar din punct de vedere profesional lucrurile au evoluat cum nu se poate mai bine pentru ea.

Totuși, românii nu au uitat-o pe Monica, și nici bărbații cu care a fost implicată într-o relație. Unul dintre aceștia este Nuțu Cămătaru, un personaj controversat în țara noastră. Bărbatul a mărturisit că a cunoscut-o pe frumoasa brunetă înainte să devină celebră, însă legătura lor nu a durat foarte mult. Acest lucru s-a datorat lipsei de experiență a acesteia, care pe atunci avea doar 18 ani.

„Am cenzurat despre femei… Nu am vrut să atragem antipatie, altele s-au căsătorit, au copii, sunt măritate la casa lor, e mai frumos așa…[…] Mi-a adus-o Dinu Damaschin. (…) Era un lansator de rachete cunoscut și avusese grijă de asta. Când a venit cu ea la București, mi-a adus-o mie întâi. Ca să ne ocupăm amândoi de ea… Dar eu fix asta nu făceam. Am ținut-o câteva zile, era varză. I-am și cumpărat câte ceva și i-am dat-o înapoi”,”, mărturisea Nuțu Cămătaru la lansarea cărții ”Dresor de lei și de fraieri”, conform cancan.ro.

Irinel Columbeanu reacționează și își apără fosta soție

La scurt timp după aceste dezvăluiri, a venit și rândul lui Irinel Columbeanu să clarifice această situație. De-a lungul timpului a avut doar cuvinte de laudă la adresa Monicăi Gabor, iar incidentul amintit de Nuțu Cămătaru nu face excepție. Omul de afaceri a mărturisit că știa despre această legătură dintre partenera sa și cunoscutul interlop, însă lucrurile nu s-au întâmplat nicidecum în felul cum au fost relatate de acesta.

”Știam povestea asta dinaintea nuntii, mi-o spusese Monica. Subiectul e tratat mai mult decât pe larg în volumul doi al cărții mele. Nu l-am cunoscut pe Nuțu și nici nu-mi place să intru în polemici cu altcineva”, a declarat Irinel Columbeanu pentru Impact.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: