Redactia.ro
Home » Home » Irinel Columbeanu și-a găsit o nouă prietenă. Este fostă profesoară

Irinel Columbeanu și-a găsit o nouă prietenă. Este fostă profesoară

irinel columbeanu

Irinel Columbeanu, odată unul dintre cei mai influenți oameni de afaceri din România, trăiește astăzi o viață complet diferită de cea pe care o avea când era în centrul atenției. În trecut, era cunoscut pentru averea sa impresionantă, luxul mașinilor și vilelor, dar și pentru relațiile sale cu femei celebre. Cu toate acestea, realitatea lui din 2023 este cu totul alta: după pierderea averii, Columbeanu locuiește în prezent într-un azil din Ghermănești și își duce traiul dintr-o pensie modestă, depinzând de sprijinul celor care nu l-au uitat.

De la milionar la pensionar: viața unui fost magnat

Columbeanu, în vârstă de 67 de ani, a trăit în ultimii ani o serie de transformări dramatice. De la bogăția imensă, care i-a permis să trăiască într-o vilă impunătoare în Izvorani și să se bucure de toate beneficiile pe care banii le pot oferi, el a ajuns acum să trăiască dintr-o pensie de puțin peste 2.000 de lei pe lună. Totuși, el se află într-un loc unde primește îngrijire și companie: azilul din Ghermănești.

Ion Cassian, patronul căminului de bătrâni în care Irinel își petrece acum zilele, a oferit detalii despre noua viață a fostului milionar. „Irinel Columbeanu a suferit două accidente vasculare, dar acum e bine, a trecut peste perioada de decădere”, a explicat Cassian pentru Click. Chiar dacă viața lui a luat o întorsătură dramatică, Columbeanu nu este complet singur. Mai mulți prieteni și chiar unele dintre fostele sale iubite l-au vizitat, încercând să-l susțină moral.

Fostele iubite care l-au susținut și cele care nu au făcut-o

De-a lungul anilor, Irinel Columbeanu a avut numeroase relații publice cu femei frumoase și celebre, iar în momentele sale de glorie, le-a oferit acestora un stil de viață extravagant. Cu toate acestea, nu toate fostele sale partenere i-au întors ajutorul în momentele dificile.

Printre cele care au venit să îl viziteze se numără Oana, ultima sa iubită, și Prințesa Brianna Caradja, cu care Irinel a avut o relație de câțiva ani buni. Vizita Prințesei a fost o surpriză plăcută pentru el, cei doi purtând conversații în franceză, o limbă pe care Columbeanu o vorbește fluent. Deși aceasta nu i-a oferit sprijin financiar, prezența ei a fost cu siguranță reconfortantă pentru fostul milionar.

Totuși, nu toate femeile din trecutul său au răspuns la nevoie. De exemplu, Romanița Iovan, cu care Irinel a avut o relație îndelungată în trecut, nu a venit să-l vadă în această perioadă dificilă, lucru confirmat de patronul azilului.

Nu a fost uitat de prieteni

Deși multe persoane au dispărut din viața sa odată cu pierderea averii, Irinel Columbeanu nu este complet abandonat. Potrivit lui Ion Cassian, mai mulți prieteni apropiați au continuat să-l viziteze și să-l susțină moral. Acest lucru i-a fost de mare ajutor, mai ales în perioada de recuperare după cele două accidente vasculare. „Au mai venit pe la el prietenii, l-au mai înviorat”, a spus Cassian.

Vizitele acestor prieteni sunt pentru Columbeanu o sursă de alinare într-o perioadă în care viața i s-a schimbat radical. De la o persoană care putea să aibă orice își dorea, fostul magnat a devenit un om dependent de sprijinul celor din jur și de ajutorul financiar venit din pensia sa recalculată.

Prietenia de suflet din azil

Irinel Columbeanu nu s-a izolat complet în urma dificultăților prin care trece. În cadrul azilului din Ghermănești, el a reușit să își facă noi prieteni, iar unul dintre aceștia este o vecină cu care petrece mult timp. „Are aici o prietenă de suflet, este chiar vecina lui. Este o femeie cultă, deșteaptă, îi face plăcere să vorbească cu ea”, a mărturisit Ion Cassian.

Această prietenă specială pare să fie o fostă profesoară, o femeie educată și cu care Columbeanu, la rândul său, împărtășește conversații profunde. Deși în trecut viața sa era marcată de relații pasionale și pline de lux, în prezent Columbeanu își găsește alinarea în compania unei femei cu care poate purta discuții intelectuale și care îi oferă un sprijin emoțional.

Totuși, el a declarat în repetate rânduri că nu intenționează să se mai căsătorească vreodată. „Irinel mi-a zis că nu vrea să se mai căsătorească vreodată, este exclus!”, a adăugat patronul azilului.

Ce pensie are după recalculare

Viața financiară a lui Irinel Columbeanu s-a schimbat radical. De la milioane de euro și afaceri de succes, fostul magnat trăiește acum dintr-o pensie care nu reușește să acopere toate cheltuielile necesare traiului într-un azil privat. Potrivit informațiilor oferite de Ion Cassian, pensia lui Columbeanu a fost recent majorată cu aproximativ 120 de lei, ajungând la puțin peste 2.000 de lei.

Cu toate acestea, tarifele pentru un loc în căminul de bătrâni din Ghermănești sunt mult mai mari, depășind chiar și 8.000 de lei pe lună în anumite cazuri. „E mică, da, nu acoperă cazarea aici, la noi, unde tarifele sunt de peste 4.000 de lei”, a explicat Cassian. În ciuda acestei discrepanțe financiare, azilul continuă să-l susțină pe Irinel, oferindu-i sprijinul de care are nevoie pentru a duce o viață cât de cât confortabilă.

adsmedia.ro - Ad Network
O lovitură zdrobitoare contra ciupercii!
Sunteți sigur de sănătate dvs.? Verificați-vă simptomele!
In loc sa il inlocuiesc, m-am schimbat cu el!
Imi pare foarte rau ca am aflat atat de tarziu despre crema asta. Adio Varicele!
Ca să tratați diabetul, trebuie să...
Minus 15 kg pe lună + stop efect
Etichete: