Redactia.ro
Home » Monden » Irinel Columbeanu și-a revăzut fetița, în sfârșit! Locul neobișnuit unde s-au reîntâlnit după cinci ani

Irinel Columbeanu și-a revăzut fetița, în sfârșit! Locul neobișnuit unde s-au reîntâlnit după cinci ani

Irinel Columbeanu și-a revăzut fetița, în sfârșit! Locul neobișnuit unde s-au reîntâlnit după cinci ani

Irinel Columbeanu și-a revăzut fetița, în sfârșit, după cinci ani! Iată amănunte și cum a decurs revederea lor! A fost, întâi de toate, de-a dreptul emoționant.

Irinel Columbeanu și-a revăzut fetița, în sfârșit! Locul neobișnuit unde s-au reîntâlnit după cinci ani

Irinel Columbeanu și Monica Gabor sunt părinții unei fetițe minunate pe nume Irinuca. Deși nu s-au înțeles și au divorțat, dragostea pentru fetița lor este puternică, necondiționată și imposibil de înlăturat. După separarea oficială, Irinel Columbeanu a primit custodia Irinucăi, însă problemele financiare cu care s-a confruntat l-au făcut să o lase la mama ei în cele din urmă.

După mai bine de cinci ani în care nu a mai văzut-o live, iată că în cele din urmă s-au întâlnit! Tatăl și fiica s-au putut lua în brațe. Irinuca are acum 16 ani, o adolescentă superbă și locuiește în America, împreună cu mama ei și soțul acesteia, Mr Pink. Columbeanu a mers de curând în Statele Unite pentru a se reîntâlni cu fetița sa. Revederea a fost, evident, emoționantă.

Irinel Columbeanu a dezvăluit că s-a regăsit cu fiica sa chiar în holul hotelului unde acesta s-a cazat. Bărbatul a fost impresionat de cât de mult a crescut Irina, fiind foarte înaltă.

„(Întâlnirea – n.r.) a avut loc în holul hotelului unde locuiesc. Am fost foarte impresionat să constat că a crescut foarte mult de când nu am mai văzut-o, sunt 5 ani de atunci. M-a impresionat faptul că a crescut atât în înălțime, cât și în înțelepciune. Așa mi s-a părut mie”, a declarat Irinel Columbeanu, potrivit bzi.ro.

„Am fost foarte impresionat să merg cu ea la volan, ca să zic așa, adică ea fiind la volan și eu pe lângă ea. De asemenea, am apreciat faptul că ea conduce foarte bine. Eu i-am spus să nu conducă prea repede, să fie atentă și am observat că este ajutată de sistemele mașinii pe care o conduce. Am făcut multe drumuri alături de Irina și am observat că se descurcă foarte bine”, a mai spus Columbeanu.

N-au lipsit nici sfaturile despre viață. Fostul milionar a îndemnat-o pe fiica lui să facă întotdeauna ce crede că e mai bine pentru ea și să aibă încredere mereu în intuiția ei.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: