Redactia.ro
Home » Monden » Irinel Columbeanu spune adevărul despre propunerea lui Mr. Pink. Nici el, nici Monica nu l-au apelat: „Nu m-a sunat deloc, deși are telefonul meu”

Irinel Columbeanu spune adevărul despre propunerea lui Mr. Pink. Nici el, nici Monica nu l-au apelat: „Nu m-a sunat deloc, deși are telefonul meu”

irinel columbeanu

Irinel Columbeanu, în vârstă de 66 de ani, a ajuns la azilul în care tatăl său și-a trăit ultimii ani din viață. De când s-a aflat că Irinel a ajuns la azil au luat naștere tot felul de speculații și povești, unele dintre ele neavând nici măcar cel mai mic sâmbure de adevăr. Iată ce a avut de spus Irinel Columbeanu despre episodul în care Mr. Pink i-ar fi oferit ocazia de a călători în Statele Unite ale Americii pentru a-și vedea fiica și pentru a fi cazat la un azil de peste Ocean.

Irinel Columbeanu a infirmat zvonurile conform cărora ar fi fost contactat de Mr.Pink

Irinel Columbeanu a făcut dezvăluiri cu privire la viața pe care o trăiește în prezent la azil și a ținut să facă mai multe clarificări. În primul rând, Irinel Columbeanu a infirmat zvonul potrivit căruia actualul partener al Monicăi Columbeanu l-ar fi sunat ș i-ar fi propus să vină în Statele Unite ale Americii, unde va avea plătită cazarea la un azil și va beneficia de șansa de a-și vedea fiica frecvent.

Conform lui Irinel, chiar dacă ar fi primit o asemenea propunere, el nu ar fi putut să o accepte pentru că starea lui de sănătate nu-i permite să călătorească cu avionul până în Los Angeles.

„Nu m-a sunat deloc Mr. Pink, deși are telefonul meu și dacă aș accepta această invitație care nu există, nu aș fi putut, pentru că doctorii mi-au spus că nu mai e bine să călătoresc cu avionul, până la Los Angeles e un zbor foarte lung. Am mai auzit niște zvonuri, dar toate la timpul lor”, a declarat Irinel Columbeanu, în cadrul emisiunii Exclusiv VIP, de pe Prima TV.

Irinuca este singura persoană care l-a sprijinit financiar pe Irinel

Irinel Columbeanu susține că fosta sa soție a renunțat la orice obligație prin faptul că i-a încredințat fiicei lor, Irinuca, responsabilitatea de a gestiona această situație. Fostul om de afaceri menționează că adolescenta îl contactează aproape săptămânal pentru a verifica starea sa de sănătate și cum se descurcă. De asemenea, el confirmă din nou că doar fiica sa l-a sprijinit financiar, oferindu-i suma de 200 de dolari.

„Vorbesc cu Irina săptămânal, e o diferență de 10 de ore de care eu țin cont și stau pregătit dacă mă sună, să răspund. Cred că Monica i-a delegat Irinei multe, inclusiv să țină legătura cu mine și să mă ajute în măsura posibilităților. Irina mi-a trimis 200 de dolari din economiile ei, eu am fost foarte impresionat, suma nu contează, i-am mulțumit”, a povestit Irinel Columbeanu, pentru emisiunea amintită anterior.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: