Redactia.ro
Home » Monden » Irinel Columbeanu spune tot! Cum l-a cunoscut Monica Gabor pe presupusul amant “Ricky Martin”

Irinel Columbeanu spune tot! Cum l-a cunoscut Monica Gabor pe presupusul amant “Ricky Martin”

După cartea „Istoriile unui vehement – Ipocrația”, acum Irinel Columbeanu se pregătește să lanseze, pe data de 16 februarie, cel de-al doilea volum, „Apofenia”. Și la eveniment ar fi fost invitată chiar și fosta sa soție, Monica Gabor, chiar dacă aceasta stă de zece ani în America. Însă dezvăluirile din carte s-ar putea să nu fie pe placul fostei “scorpii de Izvorani”.

Irinel Columbeanu spune acum, în ultima carte „Apofenia”, despre intimitățile dintre el și Monica Gabor. Însă nu omite nici episodul în care fosta soție l-ar fi cunoscut pe presupusul amant pe care presa l-a numit “Ricky Martin”.

Irinel Columbeanu, despre cum l-a cunoscut Monica Gabor pe presupusul amant “Ricky Martin”

În noua carte a fostului milionar de Izvorani, a fost povestit cu amănuntul episodul în care Monica Gabor l-a întâlnit pentru prima dată pe presupusul amant, Voicu Panzar, cel pe care presa l-a supranumit „Ricky Martin”.

Irinel Columbeanu a mărturisit acum că Monica Gabor l-a ironizat în primă fază pe Voicu, atunci când s-au întâlnit în cadrul unui eveniment de modă, mai exact la Transilvania Fashion, pe vremea când amândoi urcau ca model pe podium.

Ironic sau nu, Voicu avea să devină șoferul doamnei Columbeanu. Iar această situație a dat curs zvonurilor potrivit cărora între cei doi s-a înfiripat o idilă.

„Asta nu înseamnă că Monica era perfectă. Iri nu putu să nu remarce și la ea ceva ciudat, atunci când asistă la prima ședință ținută de Matei, cu primul val de la Transilvania Fashion care venise acolo. Printre fete se găsea și Monica, dar și unul dintre puținii manechini băieți, pe nume Voicu, cel ce avea să devină mai târziu șoferul ei (…)

La un moment dat, la o remarcă anodină făcută de Voicu la ceva ce spunea Matei, Monica avu brusc o relație răutăcioasă, care lui Iri i se păru forțată și inutilă. Ah, ce nu-mi plac băieții ăștia tineri, când se cred ei deștepți, spune ea pe un ton afectat și nenatural”, se arată în noua carte a lui Irinel Columbeanu.

Irinel Columbeanu și Monica Gabor, cum își petreceau serile

Din noua sa carte, Irinel Columbeau nu a omis nici momentul în care a prezentat-o pe Monica Gabor părinților săi, dar nici intimitățile din timpul vacanței în Dubai.

A povestit și despre botezul Irinei, monitorizat de Patriarhie, în care micuța a purtat o pereche de chiloți cu cristale Swarovski, marca Cătălin Botezatu.

În cartea lui Irinel Columbeanu s-a povestit inclusiv faptul că atât Iri, cât și Moni, preferau să petreacă mai mult timp în casă decât pe la evenimente.

„Nu ieșeau chiar zi de zi în oraș. Dacă n-ar fi fost prezentările, ar fi stat poate mai mult în casă, ei singuri. Oricum, se simțeau foarte bine împreună, chiar și când pur și simplu stăteau în casă, fără să facă nimic special, sau uitându-se la filme. În fiecare zi, după ce se trezeau, mergeau alături la sala de gimnastică, după care mâncau”, se relatează în cartea afaceristului.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: