Redactia.ro
Home » Monden » Irinel Columbeanu suspină după iubita tinerică: ”Mi-a rămas în inimă”

Irinel Columbeanu suspină după iubita tinerică: ”Mi-a rămas în inimă”

GALERIE FOTO (2) Irinel Columbeanu suferă după iubită

Irinel Columbeanu a rupt tăcerea cu privire la posibila relație pe care ar putea să o aibă în prezent cu vreo femeie. Fostul milionar de la Izvorani nu a ezitat să recunoască faptul că are inima frântă, după ultima despărțire pe care a suferit-o.

După eșecul dezastros al căsniciei cu Monica Gabor și după ce și-a pierdut o bună parte din avere, Irinel Columbeanu a rămas fără consolare din partea femeilor din viața lui. Dacă la un moment dat acesta era văzut la braț cu o domnișoară cu 40 de ani mai mică decât el, lucrurile nu au fost de durată, din păcate pentru el.

Irinel Columbeanu suferă după fosta iubită

Romanița Iovan, Ana Lesko, Monica Gabor, dar și Oana Cojocaru sunt doar câteva femei care i-au trecut prin pat lui Irinel Columbeanu de-a lungul timpului. Bărbatul nu a putut, din păcate, să își păstreze stabilitatea cu vreuna dintre ele, așa că a sfârșit în acest moment prin a fi singur.

Recent, Iri, așa cum îl cunoaște toată lumea, a vorbit cu sinceritate despre suferințele sale și despre faptul că lipsa Oanei se simte din ce în ce mai tare. În același timp, fostul milionar de la Izvorani a recunoscut că o contactează periodic pe domnișoara de 28 de ani cu care s-a iubit în secret.

„Momentan, sunt singur în continuare, dar nu îmi pierd speranța că voi găsi pe cineva. Nu s-a terminat lumea de fete frumoase. Mai sunt! Cu Oana, fosta iubită, de care m-am despărțit în 2020, cred, cam așa, am mai vorbit cu ea, prin mesaje, nimic mai mult. Oana mi-a rămas la inimă și acum. Bineînțeles că eu o caut, îi trimit eu mesaje ei, nu ea mie, pentru că eu sunt un gentleman. Așa trebuie să facă un bărbat galant”, a declarat Irinel Columbeanu pentru Click!.

Irinel Columbeanu suferă după fosta iubită
Irinel Columbeanu suferă după fosta iubită

Ce relație are în prezent Irinel Columbeanu cu fiica sa

De câțiva ani buni, Irinuca, fiica fostului milionar, a ales să locuiască alături de mama sa, Monica Gabor, în America. Din păcate, relația părinte-copil s-a răcit destul de tare, potrivit declarațiilor oferite de Irinel Columbeanu. Deși adolescenta de 16 ani va avea vacanță pe perioada verii, aceasta nu dă niciun semn că s-ar mai întoarce să își vadă tatăl.

„Sigur nu o să merg în America și din ce știu eu nici Irinuca, fiica mea nu o să vină, în vară, în România. Vom vedea ce și cum”, a conchis fostul milionar pentru sursa menționată anterior.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: