Redactia.ro
Home » Monden » Irisha și Marius Crăciun, surprinși din nou împreună! Ce se întâmplă între ei

Irisha și Marius Crăciun, surprinși din nou împreună! Ce se întâmplă între ei

Marius Crăciun și Irisha, foștii concurenți de la Survivor România, și-au pus fanii pe gânduri. ”Războinicul” Marius și ”faimoasa” Irisha par a trăi o idilă secretă.

Irisha și Marius Crăciun, surprinși din nou împreună! Ce se întâmplă între ei

Irisha și Marius au fost surprinși, iar, împreună. Cei doi dau de gândit că ar avea o relație, dar nu vor să o recunoască. Miercuri după-amiază, foștii concurenți de la Survivor România au postat imagini cu ei, pe Instagram, părând a se simți foarte bine unul în compania celuilalt.

Irisha a fost prima care a postat o imagine cu Marius Crăciun, iar mai apoi el a distribuit-o pe contul său. Ce se întâmplă, așadar, între ei?

Irisha si Marius
Foto: Instagram Irisha

Irisha îl place pe Marius Crăciun

Deși nimic nu a fost concretizat în ceea ce privește o idilă, Marius Crăciun a mărturisit în cadrul unei emisiuni online, că Irisha i-a spus în finala Survivor România că-l place. A avut un șoc atunci când a auzit-o ce i-a declarat.

”Irisha mi-a spus ca ii place de mine ca barbat, ca arat bine, ca ii place cum vorbesc. Mi-a spus in fața. Eram la finala și au fost glume. Ea mi-a spus ca ma sustine, ca si familia ei ma sustine si isi doreste sa ajung cat mai departe sau chiar sa castig. Am ramas socat, pentru ca in competitie nu am avut atat de multe subiecte si mi-a placut ca mi-a spus ca ma sustine.   Atunci am inceput sa vorbim mai mult si Morosanu a facut o glumă „zi că îți place de el direct” și ea a spus „da, imi place de el ca barbat, arata bine, e frumos”,  a povestit fostul Războinic la Ștafeta Mixtă.

Ulterior acestor afirmații, Irisha a revenit pe Instagramul ei cu o postare în care a scris: ”Marius este un băiat mișto, cu o educație foarte frumoasă, felicitări părinților și cu un potențial imens. Eu cred că văd dincolo de personalitate.  Te pup, Marius”, a scris fosta ”faimoasă”.

Rămâne de văzut, astfel, dacă cei doi vor recunoaște sau nu că au început să aibă o frumoasă poveste de dragoste. Irisha a făcut parte la Survivor România din echipa ”Faimoșilor”, iar Marius Crăciun din echipa ”Războinicilor.

Sursa: wowbiz.ro

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: