Redactia.ro
Home » Știri » Ironii la adresa lui Iohannis după ce a refuzat să participe la dezbatere

Ironii la adresa lui Iohannis după ce a refuzat să participe la dezbatere

Ironii la adresa lui Iohannis după ce a refuzat să prticipe la dezbateri

Ironii la adresa lui Iohannis după ce a refuzat să participe la dezbatere. Edilul capitalei, Gabriela Firea și Mihai Fivor au postat pe conturile personaele de facebook fotografii sugestive ironice la adresa președintelui.

Gabriela Firea l-a ironizat pe președinte printr-o zicală: ”Fuga este rușinoasă, dar sănătoasă!”

”Pe principiul: fuga e rusinoasa dar sanatoasa! Pentru el, nu pentru ceilalti! 🤦‍♀️🤐🙈”, a fost mesajul care a însoțit fotografia.

În imagine apar două creații ale lui Brâncuși: ”Gânditorul” și ”Cumințenia pământului”. În care ”Cumințenia pământului” spune: ”și zici ca dezbatere nu…”. La care ”Gânditorul” răspunde: ”nu.”

Ironii la adresa lui Iohannis după ce a refuzat să participe la dezbatere

În același timp, Mihai Fivor a afirmat că tabăra lui Klaus Iohannis îl disprețuiește pe președinte pentru că nu a acceptat dezbatere electorlă cu Viorica Dăncilă. Acesta a mai spus că reprezentanta PSD este mult mai curajoasă.

”Era o vreme în care comandanții oștilor adverse stabileau să se lupte între ei, unul la unu, ca să se decidă astfel victoria. Era o luptă de onoare, în care cei doi erau gata de sacrificiu pentru a cruța viețile oștenilor lor.

În zilele noastre, la nivel simbolic, regăsim acest tip de încleștare în dezbaterile electorale dintre principalii candidați.

Fiecare se luptă pentru a-i reprezenta cât mai bine pe cei care și-au pus încrederea în ei.
Câtă dezamăgire și cat dispreț trebuie să fie la cei din tabăra lui Iohannis când văd că liderul lor nu se prezintă la confruntarea de onoare! Câtă rușine pe obrazul celui care mima bărbăția în lupta anti-PSD, dar fuge mâncând pământul de la prima înfruntare!

Viorica Dăncilă nu a are nici „armura” imunității prezidențiale, nici „serviciile” de care se bucură Iohannis.

Are însă două calități mult mai importante, care îi lipsesc cu desăvârșire actualului președinte: INIMA, care bate alături români și CURAJUL de a se lupta pentru ei!”, a scris pe contul personal.

Președintele Klaus Iohannis a afirmat că ”nu poate fi niciun schimb de idei cu o reprezentantă a unui PSD nereformat.” Cmpania electorală începe pe 15 noiembrie și se termină de 23 noiembrie la ora 7.00.

Citește și: Stare de dezastru în Veneţia. Turiștii au fost evacuați

Loading...