Redactia.ro
Home » Monden » Isabela Onoriu, hotărâtă să divorțeze de Daniel Onoriu. Nici nu stă pe gânduri: „Nu mai e cale de a fi împreună”

Isabela Onoriu, hotărâtă să divorțeze de Daniel Onoriu. Nici nu stă pe gânduri: „Nu mai e cale de a fi împreună”

GALERIE FOTO (2)

Isabela Onoriu confirmă separarea de Daniel Onoriu. Aceasta a vorbit pentru prima dată despre divorțul de soțul ei, mărturisind că nu maai este cale de întoarcere. Primele declarații făcute de Isabela.

Isabela Onoriu, hotărâtă să divorțeze de Daniel Onoriu

Isabela Onoriu confirmă divorțul de soțul ei, Daniel Onoriu. Pilotul de curse spunea că este sigur că soția lui nu mai are sentimente pentru el, iar acum Isabela confirmă separarea definitivă. Cei doi au ales să meargă pe drumuri diferite, după o lungă poveste de dragoste. Acum, fiecare își vede de viața lui. Isabela susține că nu mai este cale de împăcare cu Daniel Onoriu, mărturisind că nu mai locuiesc nici împreună. De altfel, aceasta nu vrea să dea mai multe detalii despre despărțire.

Nu vreau să comentez nimic din spusele lui Daniel, eu sunt un om decent, nu sunt persoană publica, nu vreau sa apar nicăieri cu nimic, este adevărat că ne-am despărțit, iar din partea mea nu mai e nici o cale de a mai fi împreună(…) Da, este adevărat (n.r. nu mai locuiesc împreună)”, a declarat Isabela Onoriu pentru Spynews.ro

Daniel Onoriu vrea să-și refacă viața

Nici nu s-a despărțit bine de soția lui, căci Daniel Onoriu spune că vrea să-și refacă viața. Cunoscutul pilot spune că nu știe dacă se mai căsători vreodată, însă vrea să-și facă o iubită, care să-l merite și să-l iubească, spune el. „Urmează divorțul. Nu știu dacă mă voi căsători vreodată, dar, cu siguranță, o să-mi fac o iubită care să mă merite și care să mă iubească. Nu dau multe detalii, dar o să am grijă de ea, oferindu-i tot ce își dorește când o să am și îi doresc tot binele din lume și să fie fericită”, a spus Daniel Onoriu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: