Redactia.ro
Home » Știri » Isabela Onoriu a oferit clarificări despre stare de sănătate a pilotului de curse Daniel Onoriu. „A deschis ochii..”

Isabela Onoriu a oferit clarificări despre stare de sănătate a pilotului de curse Daniel Onoriu. „A deschis ochii..”

Daniel Onoriu este internat la Spitalul Floreasca din București, unde medicii fac tot posibilul să-l salveze. Pilotul de raliuri a fost în comă pentru mai bine de 36 de zile, iar acum soția sa a oferit câteva detalii despre starea lui de sănătate. S-a trezit, este stabil, dar nu există îmbunătățiri semnificative.

Daniel Onoriu a ajuns în această stare după ce a suferit o operație de micșorare a stomacului la o clinică privată din Turcia. Medicii de acolo i-au atins o venă la pancreas, după cum a relatat Rebeca Onoriu, iar ulterior a ajuns la spital în stare gravă având sângerări interne. Organismul pilotului de curse a intrat în septicemie, iar medicii au decis să-l băge în comă indusă din cauza durerilor mari pe care nu le-ar fi suportat.

„A făcut intervenția aia care nu părea atât de complicată, laparoscop, însă medicii de acolo i-au atins o venă la pancreas, venă care a sângerat încă din momentul operației și, când a avut episodul acela pe 1 decembrie când a vărsat sânge, o cantitate de doi litri. Medicii l-au pus la un Computer Tomograf și imediat au intervenit peste operația celor din Turcia.”, a declarat Rebeca Onoriu în urmă cu o câteva zile.

Isabela Onoriu oferit clarificări despre stare de sănătate a pilotului de curse Daniel Onoriu. „A deschis ochii..”

Recent, soția lui Daniel Onoriu, Isabela, a făcut câteva mărturisiri despre starea lui de sănătate. A deschis ochii și este stabil, dar nu există o îmbunătățire majoră. Nu este conștient în permanență, dar reușește să articuleze cuvinte și să se miște.

„În momentul de față este un pacient staționar stabil. Adică, nu e nici mai rău, nici mai bine. De câteva zile i s-au redus sedativele și, dacă pot spune, e foarte puțin conștient. Are o privire…nu fixă. Adică, nu s-a uitat la mine, dar când i-a spus doamna asistentă că am venit eu, am vorbit mai tare. A deschis ochii mai mult. Are mici reacții. Adică, își mișcă o mână, un picior.”, a mai spus ea.

Cât despre șansele de supraviețuire ale pilotului de raliu, soția sa continuă să fie pozitivă. Chiar dacă există încă probleme, speranța că-și va reveni încă există.

„Șanse sunt. Eu cred în continuare că sunt șanse să își revină, dar nici nu gândesc altceva. El o să-și revină, o să fie bine. Dar la ce are, la ce a avut, că acum e mai bine decât problemele de la început, eu cred că o să fie bine.”, a mai spus aceasta.

În situația în care își va reveni, pentru Daniel Onoriu și familia sa urmează o perioadă destul de dificilă. Organismul său a fost afectat puternic de cele întâmplate, iar recuperarea se anunță una lungă și lentă.

„Nici nu accept altceva! Recuperarea este de durată, cu pași mici. Nu o să ne trezim peste noapte că Daniel s-a ridicat din pat și merge. O să fie cu pași mici, dar e spre bine, cu ajutorul lui Dumnezeu.”, a încheiat Isabela Onoriu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: