Redactia.ro
Home » Știri » Italia, lovită de grindină devastatoare. Bucățile de gheață de mărimea unei mingi de tenis au creat haos, imagini apocaliptice în nordul Peninsulei. VIDEO

Italia, lovită de grindină devastatoare. Bucățile de gheață de mărimea unei mingi de tenis au creat haos, imagini apocaliptice în nordul Peninsulei. VIDEO

Italia a fost lovită de o furtună de grindină devastatoare. Bucățile de gheață de mărimea unei mingi de tenis au creat haos, măturând tot ce le-a ieșit în cale! Sute de mașini au fost avariate, chiar și mai mulți șoferi au fost răniți, din primele informații. Au fost surprinse imagini apocaliptice în nordul Peninsulei.

O furtună de grindină a creat haos în nordul Italiei. Sute de mașini care au fost surprinse pe autostradă de fenomenul periculos au fost grab avariate de bucăţile de gheaţă care au ajuns până la dimensiunea unei mingi de tenis.

Italia, lovită de grindină devastatoare

Furia naturii s-a dezlănțuit asupra șoferilor care se aflau pe o autostrada din nordul Italiei. Conducătorii auto s-au trezit cu parbrizele sparte. Mulți nici nu au mai apucat să se oprească pe banda de urgență. Furtuna de grindină care s-a abătut peste nordul Italiei a rănit și câteva persoane, care au avut nevoie de îngrijiri medicale după ce parbrizele mașinilor au cedat sub loviturile violente ale bucăților de grindină.

Vremea rea a paralizat autostrada care leagă Milano de Napoli, pe o distanță de 50 de kilometric.

Pe lângă parbrizele sparte, unii conducători care se aflau pe drumul care leagă nordul de sudul Italiei s-au ales și cu părți mari din capota deformată.

Din pricina condițiilor meteo extreme, au fost înregistrate și numeroase accidente rutiere. Mulți dintre șoferii nu au mai văzut brusc nimic prin parbrize, imediat ce prăpădul a început.

Din informațiile locale, a fost emisă o alertă de nivel 3 pentru nordul Italiei pentru rafale puternice de vânt și precipitații excesive, potrivit paginii Sever Weather Europe.

Și în orașul Fidenza, furtuna a făcut ravagii. Intemperiile violente au distrus tot în cale. Martorii care au surprins imaginile apocaliptice au povestit că grindina a lovit tot în cale precum niște bucăți de meteoriți.

Europa, lovită de vreme extremă

Și în Marea Britanie, vremea severă creează probleme grave. Chiar în capitala Londra, ploaia a transformat în râuri drumuri intens circulate. A fost afectată de căderile masive de precipitații și o stație feroviară, este vorba de Stratford Olympic Park.

Vremea rea se resimte și în alte țări din estul continentului, precum Olanda sau Franța.

Val de caniculă în România. Anunțul făcut de ANM

În timp ce vestul este măturat de furtuni și ploi, iată că România se topește. Urmează zile de foc pentru români.

”Val de căldură și disconfort termic ridicat pe tot parcursul acestei săptămâni. Cele mai ridicate valori sunt așteptate în Oltenia și Muntenia, cu temperaturi de până la 40 de grade Celsius. Vorbim de nopți tropicale. (…) Și primele zile din august vin cu temperaturi caniculare cu 37-38 de grade Celsius. Vremea va fi caracterizată caniculară”, a anunțat directorul ANM, Elena Mateescu, în direct, la România TV.

Nu scapăm de caniculă nici în următoarele săptămâni. Meteorologii au emis progronoza pe patru săptămâni pentru România, iar veștile nu sunt tocmai bune.

Temperaturile vor trece peste pragul critic în următoarea perioadă, conform ultimelor date privind prognoza meteo pentru august.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: