Redactia.ro
Home » Știri » Italia se află sub cod roșu. Nu mai iese și nu mai intră nimeni în țară

Italia se află sub cod roșu. Nu mai iese și nu mai intră nimeni în țară

GALERIE FOTO (5) Italia se află sub cod roșu. Nu mai iese și nu mai intră nimeni în țară

Italia se află sub cod roșu. Nu mai iese și nu mai intră nimeni în țară. Italia a intrat în carantină din cauza noului virus COVIS-19, și nimeni nu va mai ieși și nu va mai intra în țară, fără un motiv întemeiat.

Italia se află sub cod rosu. Nu mai iese și nu mai intră nimeni în țară

Premierul Italiei, Giuseppe Conte a declarat că întreaga țară a intrat în carantină, și nimeni nu va mai intra și ieși din țară fără a avea un motiv întemeiat.

Dacă în urmă cu câteva zile, măsurile de carantină erau luate doar pentru zonele roșii din Italia, acum întreaga țară se află în carantină. Situația este foarte dificilă, având în vedere că în ultimele 24 de ore au murit 93 de persoane.

Peste 9.000 de persoane sunt infectate în Italia

9.172 de persoane sunt infectate în Italia, iar numărul morților a ajuns la 463. ”Rămâi acasă. Acum este momentul responsabilității”, a declarat premierul Italiei Giuseppe Conte.

Persoanele vor putea circula în condiții de strictă necedesitate, iar școlile, universitățile și grădinițele vor fi închise până pe 3 aprilie. Adunările publice au fost interzise, iar campionatul de fotbal va fi suspendat,iar barurile și restaurantele vor fi închise la orele 18.00.

„Nu există timp, contagiunea este în creștere. Vom adopta reguli și mai stricte. Obiceiurile zilnice trebuie să se schimbe pentru binele Italiei: STAI ACASĂ.

Nu va mai exista o zonă roșie – va exista Italia ca zonă protejată. Călătoria în întreaga peninsulă va fi evitată dacă nu există motive dovedite pentru locul de muncă, cazuri de necesitate și motive de sănătate.

Adăugăm interdicția adunărilor în aer liber. Înțelegem nevoia de socializare, dar nu ne mai putem permite aceste episoade de socializare care pot adânci epidemia”, a declarat Conte într-o conferință fulger la palatul Chigi.

Giuseppe Conte ştie că măsurile impuse va afecta grav economia ţării şi că astfel va fi posibilă o abatere şi mai mare de la deficitul convenit cu UE, respectiv de la 2,2% la 2,5%.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: