Redactia.ro
Home » Homepage » Suspiciune de CORONAVIRUS la Primăria Capitalei. Anunțul făcut de Gabriela Firea

Suspiciune de CORONAVIRUS la Primăria Capitalei. Anunțul făcut de Gabriela Firea

coronavirus

Coronavirus. O angajată a Primăriei Capitalei ar fi luat contact cu bărbatul de la Caracal confirmat luni cu coronavirus. Anunțul a fost făcut chiar de primarul general Gabriela Firea. Potrivit unor surse, edilul ar fi părăsit deja instituția pe care o conduce.

Gabriela Firea a anunţat marți că o angajată a Primăriei Municipiului Bucureşti este suspectă de infectare cu coronavirus. Este vorba despre nora ofițerului în rezervă al MAI, angajat totodată la ADP Sector 4, confirmat luni seară cu coronavirus.

Aproape 30 de angajați din Primăria Capitalei au fost trimiși acasă, unde vor rămâne în autoizolare în următoarele două săptămâni din cauza unei suspiciuni de infectare cu coronavirus la unul dintre angajați.

Alertă în Capitală. 120 de persoane, în PERICOL după ce au primit mărțișoare de la un pacient cu CORONAVIRUS

Ofițerul în rezervă al MAI, confirmat luni cu coronavirus după ce a stat cinci zile internat la Spitalul de Urgență Profesor Doctor Dimitrie Gerota din Capitală, este angajat la Amenajarea Domeniului Public Sector 4. Până să fie internat în spital, acesta a intrat în contact cu peste 120 de persoane din primărie, a declarat șeful ADP Sector 4, Marian Goleac, la Digi24.

Primarul general al Capitalei a precizat într-un clip video postat pe Facebook că femeia este în prezent internată în spital, alături de soțul și fiul ei. „Vreau să vă zic că inclusiv noi, la Primăria Capitalei, avem o colegă care e nora bolnavului care a fost declarat aseară în această situatție, ca fiind un pacient Covid-19. În acest moment, e internată cu soțul și fiul său, la Spitalul Victor Babeș.

S-au realizat toate testele, toate analizele și așteptăm în acest moment rezultatele. Am luat toate măsurile care se impun. Toți colegii săi au intrat de astăzi în izolare la domiciliu. Practic, nu au mai venit la serviciu.

Fac parte de asemenea din aceasta anchetă epidemiologică și voi răspunde tuturor întrebarilor adresate de către reprezentanții DSP, iar în ce privește zona unde se afla direcția în care lucrează doamna în cauză s-a facut dezinfecție cu un aparat cu nebulizare, cu un dezinfectat de nivel foarte inalt”, a anunțat Firea.

Primarul a mai spus că în funcție de rezultate se vor lua „măsuri și mai serioase, așa cum trebuie să respectăm cu toții instrucțiunile stabilite la nivel mondial într-un astfel de caz”.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: