Redactia.ro
Home » TV » Îți amintești de actrița Barbara Mori din telenovela Rubi? Iată cum arată în prezent și cine este partenerul său

Îți amintești de actrița Barbara Mori din telenovela Rubi? Iată cum arată în prezent și cine este partenerul său

GALERIE FOTO (9) Barbara Mori

Telenovela mexicană, Rubi, făcea furori, în România la începutul anilor 2000. Actrița Bárbara Mori, cea care interpreta personajul principal, Rubi, uimea cu frumusețea sa, dar și cu felul cum îi seducea pe bărbați. Deși a avut mai mulți parteneri, în inima sa a existat, mereu, unul singur: Alejandro. Iată cum i s-a schimbat viața Bárbarei Mori, la 17 ani de la filmarea telenovelei care a consacrat-o, dar și cine este bărbatul pe care-l iubește în prezent.

Îți amintești de actrița Bárbara Mori din telenovela Rubi? Iată cum arată în prezent și cine este partenerul său

Bárbara Mori, actrița care a interpretat-o pe Rubi în telenovela cu același nume, are acum 43 de ani. Deși au trecut 17 ani de când a cucerit inimile publicului, și în prezent este la fel de frumoasă. A renunțat însă, la culoarea neagră a părului și a optat pentru un blond. De altfel, este mama unui băiat și aflați și că este o bunică sexy, în același timp. În plan sentimental, pare că avut unele obstacole, asemeni personajului Rubi. A trecut printr-un divorț și mai multe despărțiri, dar dragostea i-a surâs, din nou.

Telenovela „Rubi” revine pe micile ecrane. Când și unde va fi difuzată | TVmania.ro

Deși pare că a dispărut din lumina reflectoarelor, Bárbara Mori este foarte activă pe rețelele de socializare, unde îi ține la curent pe fani cu ceea ce se mai întâmplă în viața ei. De altfel, încă se mai bucură de rolul de actriță, iar ultimul film în care a jucat este ”La Negociadora”. Fosta Rubi petrece mult timp alături de singurul său copil, fiul ei Sergio. Acesta a făcut-o bunică la 39 ani, în anul 2016. La doar 19 ani, Sergio a devenit tatăl unei fetițe, pe nume Mila, pe care actrița o postează des pe Instagram. Sergio îi seamănă leit mamei sale, de parcă ar fi frați gemeni.

Sergio este rezultat din relația Bárbarei Mori cu Sergio Mayer, cântăreț și actor mexican. Bárbara l-a cunoscut pe Sergio când ea avea 19 ani, iar el 30 de ani. Cei doi nu s-au căsătorit niciodată, iar după ce actrița a născut, s-au despărțit.

O mai tii minte pe frumoasa din telenovela „Rubi”? Cum arata astazi actrita Barbara Mori, bunica de la 38 de ani!

Foto: Bárbara Mori si Sergio Mayer

Mai târziu, Bárbara Mori l-a cunoscut pe jucătorul de baseball Kenneth Ray. Cu acesta iată că a ajuns în fața altarului. S-au căsătorit în luna martie 2016 în Puerto Vallarta. Însă, în anul în 2017 mariajul s-a destrămat.

FOTO. Cu cine şi-a refăcut viata Bárbara Mori după divorţul de Kenneth Ray Sigman | TVmania.ro

Foto: Kenneth Ray si Barbara Mori

Ulterior,  în calea actriței a apărut Jon Ecker, fiul cunoscutului actor Guy Ecker, care a jucat în telenovele precum „Salome” sau „Minciuna”. Jon Ecker este cu cinci ani mai mic decât faimoasa actriță, dar acest lucru nu a reprezentat un impediment în relația lor. Dar, iată că nici aceasta nu a rezistat și s-au despărțit.

Barbara Mori s-a despărțit de Jon Ecker | TVmania.ro

Foto: Jon Ecker si Bárbara Mori

Cu cine formează, în prezent, un cuplu Bárbara Mori

În prezent, Bárbara Mori este, din nou, o femeie iubită. La începutul acestui an, actrița și-a suprins fanii cu un bărbat pe care-l ține strâns în brațe, într-o fotografie, pe Instagram. Este vorba despre regizorul mexican Fernando Rovzar . Relația ambelor vedete a început în 2018, potrivit americatv.com.

Pe când avea doar 29 de ani,  Bárbara a fost diagnosticată cu cancer de col uterin. L-a depistat la timp, înainte ca să primească vreo veste nefavorabilă. Din dorința de a-i proteja și pe alții de această boală, a creat asociția  „Amor Infinito”, prin care a ajutat copiii bolnavi de cancer. De asemenea, în 2015, actrița și-a donat părul unei femei bolnave de cancer.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: