Redactia.ro
Home » Monden » Ți-o amintești pe Nicole, din telenovela românească? Ce a ajuns să facă acum pentru bani?

Ți-o amintești pe Nicole, din telenovela românească? Ce a ajuns să facă acum pentru bani?

GALERIE FOTO (2)

Nicole din ”Lacrimi de iubire” are o nouă viață. Mihaela Bărluțiu, pe numele său real, are o carieră de succes la Hollywood alături de soțul său. 

 

Cu ce se ocupă fosta actriță

 

Fosta actriță Mihaela Bărluțiu, a renunțat la actorie și și-a deschis propria afacere la Hollywoord. ”Nicole” a făcut parte din ,,generația de aur” a telenovelelor românești. Mai mult, actrița s-a făcut remarcată cu rolul ”Nicole” din ,,Lacrimi de iubire”. Mihaela a lăsat viața de vedetă din România pentru a trăi visul american. La cei 32 de ani,  Mihaela Bărluțiu s-a schimbat extrem de mult de când nu mai face parte din lumea showbizului românesc. Noua femeie de afaceri s-a mutat în străinătate și este  mămică a două fetițe.

După mai bine de 10 ani de când s-a retras din lumina reflectoarelor, Mihaela s-a mutat în Los Angeles, unde și-a deschis o afacere împreună cu Valentino Voicu, soțul său, scrie cancan.ro. Afacerea celor doi soți constă în existența unui uriaș  parc auto care include de la mașini mici, pentru plimbări rapide pe la casele vedetelor din Beverlly Hills, la microbuze care fac tururi la studiourile din Hollywood și până la bolizi de lux. “Noi avem acum cinci divizii: Valet, Transportation, Bus-urile acelea mari, Car rental şi Apartments. Este foarte mult de muncă şi e greu să te împarţi peste tot”, a declarat fosta actriță.  Printre clienții care apelează la serviciile firmei noii femei de afaceri se numără și Tom Cruise și Jennifer Lopez.

 

Cum gestionează Mihaela afacerea

 

Mihaela Bărluțiu este considerată unul dintre românii de succes din întreaga lume. ”Eu sunt aia rea din companie. Adică sunt cea care rezolvă lucrurile atunci când se împotmolesc, când trebuie lua­tă o decizie importantă, când trebuie acceptat un contract foarte mare”, a declarat fosta actriță într-un fost interviu acordat pentru okmagazine.ro, citat de unica.ro. Rebela ,,Nicole” din ,,Lacrimi de iubire”, Mihaela,  își serbează astăzi și ziua de naștere.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: