Redactia.ro
Home » Monden » După cinci ani de proces, Celentano din „Las Fierbinți” a pierdut în instanță. Actorul s-a simțit nedreptățit

După cinci ani de proces, Celentano din „Las Fierbinți” a pierdut în instanță. Actorul s-a simțit nedreptățit

După cinci ani de proces, Celentano din _Las Fierbinți_ a pierdut în instanță

După cinci ani de proces, Celentano din „Las Fierbinți” a pierdut în instanță. Celebrul personaj care le aduce zâmbetul pe buze telespectatorilor, Celentano din „Las Fierbinți” s-a simțit nedreptățit după ce nu a primit banii așteptați pentru drepturile de autor. Astfel, actorul Adrian Văncică a deschis un proces CREDIDAM-ului, iar după mai bine de cinci ani, judecătorii au dat verdictul.

După cinci ani de proces, Celentano din „Las Fierbinți” a pierdut în instanță. Actorul s-a simțit nedreptățit

După cinci ani de proces, Celentano din „Las Fierbinți” a pierdut în instanță. Celentano din „Las Fierbinți” este unul dintre cele mai haioase personaje din serialul de succes difuzat pe PRO TV. Dar actorul Adrian Văncică  s-a simțit nedreptățit de remunerația pe care a primit-o pentru drepturile de autor, așa că în urmă cu cinci ani a deschis un proces CREDIDAM-ului. Potrivit Cancan.ro, judecătorul a dat o sentintă în acest caz, iar verdictul nu este în favoarea actorului. De mai bine de cinci ani, Celentano se judecă cu Centrul Român pentru Administrarea Drepturilor Artiștilor și Interpreților. Acesta le-a deschis o acțiune în 2016, pe rolul Tribunalului București, cu motivul: ”Drept de autor și drepturi conexe”.

Se pare că în urmă cu câteva zile, după cinci ani de judecată, magistrații Tribunalului București au dat verdictul în procesul actorului. De asemenea, în acest caz a fost implicată și televiziunea din Pache Protopopescu. Judecătorii au respins acțiunea actorului și l-au obligat să plătească cheltuielile judiciare. Așadar, după decizia instanței, actorul Adrian Văncică trebuie să scoată din buzunar suma de 3.800 de euro. Admite excepţia lipsei calităţii procesuale active pentru sursele de colectare externe și partea de fonogramă aferentă surselor radio, cablu, tv și comunicare publică și respinge acţiunea vizând aceste pretenţii ca fiind formulată de o persoană fără calitate procesuală activă. Admite excepţia inadmisibilității cererii pentru sursa de internet şi respinge acţiunea în consecinţă.Respinge în rest acţiunea formulată de reclamant ca neîntemeiată. Obligă reclamantul la plata către pârâtă a sumei de 18.600 lei cu titlul de cheltuieli de judecată reprezentând onorariu avocat şi onorariu expert parte. Respinge cererea de majorare a onorariului formulată de expert ca neîntemeiată. Cu apel în 30 de zile de la comunicare. Pronunţată azi, 25.02.2021, prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei”, se arată în decizia Tribunalului București.

Adrian Văncică, la un pas să lucreze la Antena 1

Înainte ca serialul Las Fierbinți să apară pe micile exrane. actorul Adrian Văncică a cochetat cu televiziunea, când a primit două oferte, una pentru a juca într-un serial produs de PRO TV, iar una pentru ajuca într-o telenovelă la Antena 1. Ei bine, se pare că actorul a cântărit bine situația și a ales, serialul de comedie, iar rolul lui Celentano i-a adus o popularitate impresionantă. „Ce sa fac eu acuma? La bani ieșeam mai bine la Antena 1 pentru că erau episoade mai multe, la Pro scria Mimi, știam o parte dintre actori și aveam încredere în ei… la Antena 1 telenovela, la Pro comedie… ce mai e de gândit? Pro. Și am ales bine”, a scris actorul pe site-ul său.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: