Redactia.ro
Home » TV » Celentano, monolog al resemnării: „Cum facem noi ca să schimbăm sistemul?”

Celentano, monolog al resemnării: „Cum facem noi ca să schimbăm sistemul?”

Celentano, monolog al resemnării

Celentano, monolog al resemnării. Celentano își uimește fanii din nou cu o nouă replică. Acesta a avut luni seara un monolog surprinzător în serialul Las Fierbinți. Nu este pentru prima dată când personajul Celentano, interpretat de actorul Adrian Văncică are momente excepționale care au devenit virale.

Celentano, monolog al resemnării: „Cum facem noi ca să schimbăm sistemul?”

Celentano, monolog al resemnării în ediția de luni a serialului Las Fierbinți. Celebrul actor Adrian Văncică a avut luni seara, un moment de senzație care va deveni viral în mediul online. În urmă cu patru ani, Celentano, personajul bețiv din Las Fierbinți îi impresiona pe români cu o poezie dedicată țării, dar acum, Celentano a prezentat cu durere în suflet o situație delicată în care România se află. În timpul unei discuții cu un reporter care l-a întrebat dacă a mai scris vreo poezie pentru România, Celentano, interpretat de actorul Adrian Văncică a oferit o altă lecție. „Cui mama dracu’ îi mai arde de poezie, doamnă? Dumneavoastră nu vedeți cum trăim noi? Într-un banc de-ala sec care nu-l înțelege nimeni. Un pește mergea pe un drum. Asta-i România. Îl întreb: «ce caută mă, peștele ăla pe drum?» E normal? Nu e normal, peștele trebuie să stea în apă. Dar a ajuns peștele ăla acolo că l-a pus mă-sa, l-a pus ta-su, un senator, un deputat, pe pile. Și el când s-a văzut acolo ce face? Nimic, încearcă să meargă pe bicicletă, ca să fie el mai cu moț”, a spus înverșunat Celentano.

Dar monologul acestuia nu s-a oprit aici. Celentano a continuat să șocheze cu afirmațiile saleNu mai e nimic normal: „Te uiți în stânga, în dreapta. Anapoda ai școala. Copiii, îi învață în școală, tango. Termină școala, dă copilul de viață, surpriză! În viață se joacă călușarul. Știți? Nu știm. Păi de ce, mă? Pentru că pe noi, în școală, ne-a învățat tango. Păi hai, măi, să vă învețe ce trebuie. Păi nu putem. Păi de ce? Pentru că așa e sistemul. Așa e sistemul? Sistemul ăsta pe mine mă zăpăcește de cap, că nu înțeleg. Intri în spital și, dacă ai noroc să ieși de acolo, ești mai bolnav decât ai intrat. Te duci în alt spital să te tratezi de ce ai luat din primul, după aia în al treilea din al doilea și tot așa până când ajungi să te tratezi cu pământ la cimitir”,a mai spus acesta.

Care-i ,de fapt, întrebarea lui Celentano?

Ei bine, Celentano nu a făcut decât să descrie situația în care se află în acest moment România și să vină cu o întrebare care îi pune în dificultate pe mai marii din Parlament. De ocara lui nu au scăpat nici cei aflați la guvernare. „Cum facem noi ca să schimbăm sistemul? Asta-i întrebarea. Un pește merge pe drum. Pune, măi, peștele ăla în apă, să înoate, să dea din codiță. Avem și poezie în viața noastră. Avem poezie, respectiv rimă. Că și la poezie se repetă, și în viața noastră se repetă. Din 4 în 4 ani, din 5 în 5 ani. Este rimă încălecată, că toți vrea să ne încalece. Este rimă împerecheată, că toți vrea să ne împerecheze. Și vine cu aceeași poezie. O să fie bine, o să vă dăm, o să vă facem. O să facem schimbarea. Știți ce înțelege ei când face schimbarea? Că schimbă pe Mamba cu Tamba”.

Actorul care-l interpretează pe Celentano, a mers mai departe și a explicat ce înseamnă, de fapt, sistemul din România și cum funcționează acesta. „Și mai este un proverb care mă tot gândesc la el. Statul când zice că îți ia, îți ia. Când zice că îți dă, zice. Dar cred că sistemul trebuie schimbat. Și până se schimbă, ca să nu ne mai bazăm pe ăsta, hai să ne bazăm pe noi. Eu așa fac, mă bazez pe voi. Hai, România”, a încheiat Celentano monologul care i-a uimit pe toți.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: