Redactia.ro
Home » TV » Ce mașină conduce Celentano din „Las Fierbinți”. Câți bani ia Adrian Vancică pentru un singur episod

Ce mașină conduce Celentano din „Las Fierbinți”. Câți bani ia Adrian Vancică pentru un singur episod

GALERIE FOTO (3)ce mașină are Celentano

Serialul „Las Fierbinți”, unul dintre cele mai iubite și mai vizionate din România, are laolată niște actori buni, ce dau viață personajelor într-un fel aparte. Tocmai de aceea, oamenii sunt atrași de acest show. Unul dintre ei, fără de care serialul nu ar mai fi la fel, este Celentano, pe numele lui real Adrian Vancică.

Ce mașină are Celentano din Las Fierbinți

Adrian Vancică îl interpretează pe Celentano de mai bine de 17 sezoane în faimosul serial și mai mult decât atât, el este plătit cel mai bine din toată echipa de actori. Totuși, el este mai mult decât actor în cadrul serialului. Adrian Vancică este și scenaristul anumitor episoade. De aceea, el primește nici mai mult nici mai puțin de 1.500 de euro pe un episod filmat.

Și ceilalți actori primesc mulți bani, la rândul lor. Cel mai prost plătită este Geaninuța, care primește doar 500 de euro pe episod.
Adrian Văncică (Celentano) – 1 500 de euro/ episod
Mihai Bobonete (Bobiță) – 1 000 de euro/ episod
Constantin Diță (Giani) – 1 000 de euro/ episod
Anca Dumitra (Geanina) – 500 de euro/ episod

Astfel, nu este de mirare că veniturile lui s-au îmbunătățit considerabil de când joacă în aceast show. Acum, el conduce o mașină de lux, deloc ieftină.

Dacă în anul 2014 actorul conducea un volkswagen Passat, acum el se plimbă cu un Mercedes-Benz.

masina lui Celentano
Celentano are un Mercedes

Celentano era să joace la Antena 1, nu la PRO TV

Actorul care îl joacă pe Celentano în faimosul serial, a explicat că a fost foarte aproape să semneze un contract cu rivalii de la Antena 1, chiar înainte să fie „curtat” de Pro TV.

„Ce sa fac eu acuma? La bani ieseam mai bine la A1 pentru ca erau episoade mai multe, la Pro scria Mimi, stiam o parte dintre actori si aveam incredere in ei… la A1 telenovela, la Pro comedie… ce mai e de gandit? Pro. Si am ales bine”, a declarat actorul.

Adrian Vancică este actor de teatru, film și televiziune, care s-a născut la Târgoviște, în 1977.

 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@redactia.ro
Etichete: