Redactia.ro
Home » Monden » VIDEO Totul despre soția lui Firicel din Las Fierbinți. Actrița Liliana Mocanu, așa cum nu ai mai văzut-o

VIDEO Totul despre soția lui Firicel din Las Fierbinți. Actrița Liliana Mocanu, așa cum nu ai mai văzut-o

Sotia lui Firicel din Las Fierbinti

Soția lui Firicel din Las Fierbinți este unul dintre cele mai simpatice personaje ale serialului. Milioane de telespectatori o îndrăgesc, dar puțină lume știe cine este cu adevărat soția lui Cuzin Toma, Firicel din Las Fierbinti. Într-un interviu recent, Liliana Mocanu pe numele real a dezvăluit mai multe despre rolul său.

Totul despre soția lui Firicel din Las Fierbinți. Actrița Liliana Mocanu, așa cum nu ai mai văzut-o

Actrița Liliana Mocanu are unul dintre cele mai îndrăgite personaje ale faimosului serial, Las Fierbinți. Soția lui Firicel a ajuns la inimile a milioane de telespectatori prin atitudinea și replicile sale care stârnesc amuzamentul. Într-un interviu recent, o puteți cunoaște altfel pe soția lui Firicel, decât în serial.

Actrița Liliana Mocanu a precizat că este o bucurie să fii în rolul de soție a lui Firicel. De când interpretează acest rol, actrița se simte împlinită profesional.

”Este o bucurie, pentru că de fiecare dată scenaristul îmbogățește personajul meu. Întâmpină alte și alte provocări, pe care le trec cu brio. M-am atașat foarte mult de personaj, de film, de echipă, de proiectul ăsta. Pentru mine înseamnă foarte mult, m-a împlinit profesional”, a spus actrița pentru Protv.

Liliana Mocanu, sotia lui Firicel din Las Fierbinti a slabit extrem de mult

Ce ar trebui să știe lumea despre soția lui Firicel din Las Fierbinți?

Întrebată despre ce ar trebui să știe lumea despre soția lui Firicel din Las Fierbinți, actrița Liliana Mocanu a dat un răspuns destul de amuzant:

”0722 22…23 (râde), a spus actrița.

Totodată, actrița a precizat și cum este să filmezi pe timp de pandemie. Ea a explicat că lucrurile au decurs diferit, cu toții respectând distanțarea și fiind testați zilnic. De atfel, Liliana Mocanu a mărturisit că serialul Las Fierbinți se bucură de succes deoarece are un scenariu bine pus la punct, iar actorii sunt din ce, în ce mai bine intrați în roluri.

”Noi ne-am cam ferit, cum a făcut toată lumea. Am fost testați în permanență. Nu a mai fost ca înainte. Am mâncat fiecare pe departamentul lui. Important este că am lucrat (…) Serialul se bucură de succes deoarece are un scenariu foarte bine scris, are o echipă bine închegată și fiecare a lucrat la personaj, a aprofundat personajul”, a mai spus Liliana Mocanu.

Cine este soția reală a lui Firicel din Las Fierbinți

Soția reală a lui Fircel din Las Fierbinți este Cristina Toma și este de profesie artist plastic. Cuzin Toma și soția sa sa-u cunoscut încă din perioada liceului. Cristina este foarte pasionată de ceea ce face.

Image result for cristina toma sotia lui cuzin toma

Cred ca valorile culturale sunt tot mai greu asimilate de catre societatea noastra, o societate in care consumismul a ocupat cu forta, rand pe rand, toate frecventele pe care mai puteam rezona cu creatia artistica. De aici si revolverul din pictura mea, un laitmotiv nascut din atitudinea de autoaparare a artistului fata de agresiunea consumerista la care este supus zi de zi, pe strazi intunecate sau in lumina reflectoarelor, prin intermediul mass-media sau in interactiunea zilnica cu semenii”, a marturisit Cristina Toma, într-un interviu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: