Redactia.ro
Home » TV » Când apare sezonul nou din Las Fierbinți? PRO TV a făcut marele anunț

Când apare sezonul nou din Las Fierbinți? PRO TV a făcut marele anunț

GALERIE FOTO (2) Când apare sezonul nou din Las Fierbinți? PRO TV a făcut marele anunț

Las Fierbinți revine pe micile ecrane cu un nou sezon plin de peripeții, glume și situații amuzante. Pro TV a anunțat care este dată când va fi difuzat la tv. 

Când apare sezonul nou din Las Fierbinți

Cel mai iubit și urmărit serial din România se întoarce la PRO TV cu un nou sezon marți, 2 februarie 2020. Telespectatorii își vor descreți frunțile în fiecare săptămână, bucurându-se de replicile personajelor preferate și de universul fierbințean.

Personajele precum Bobiță, Giani, Dorel, Aspirina, Celentano, Firicel, Gianina și toți ceilalți „rezidenți” din Las Fierbinți își continuă viața în ritmul haios care i-a făcut atât de îndrăgiți. În noul sezon, locuitorii vor avea parte de noi aventuri pe ulițele și în casele celui mai celebru sat din România, potrivit PRO TV.

”Ne bucurăm să fim din nou prezenți în casele oamenilor. Promitem un nou sezon cel puțin la fel de inedit și haios ca toate cele de până acum. Suntem fericiți să revenim, entuziasmați să ne primiți și recunoscători că ne priviți”, spune Anca Dumitra.

Când apare sezonul nou din Las Fierbinți? PRO TV a făcut marele anunț

Cu sezonul 18 din Las Fierbinți distracția continuă. Serialul vine cu „marfă” proaspătă, originală: replici care fac deliciul publicului și situații neprevăzute și hilare.

De la cine a pornit ideea serialului ”Las Fierbinţi”

Constantin Diţă interpretul lui Giani din “Las Fierbinţi”, a povestit într-un interviu despre începuturile serialului cu cele mai mari audienţe din ultimii ani. Actorul și-a amintit cine a venit cu ideea celui mai de succes produs de televiziune al momentului.

”Noi ne-am adunat, ne gândeam şi Leonid Doni (Robi, n.r.) a venit cu o idee cum ar fi să facem un serial despre viaţa la ţară. Văzuse el un serial la ruşi pe tema asta. Şi ne-am gândit apoi cum ar fi să facem unul şi noi. De acolo a pornit asta. El e din Rusia şi urmărea serialele de acolo. De aici fiecare şi-a ales personajul. Tatăl lui Bobiţă a fost cârciumar şi a zis să joace şi el rolul unuia. Eu am fost rocker, dar m-am gândit la Giani care vine din Italia şi e băiat descurcăreţ”, a declarat Constantin Diţă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: