Redactia.ro
Home » TV » Cine e soțul Dalidei din Las Fierbinți? Actrița e însărcinată cu al doilea copil

Cine e soțul Dalidei din Las Fierbinți? Actrița e însărcinată cu al doilea copil

GALERIE FOTO (3)

Dalida din celebrul serial, „Las Fierbinți”, actrița Ecaterina Ladin, în vârstă de 37 de ani, revine pe micile ecrane din 2 februarie. Actrița a vorbit în cadrul unui interviu despre sarcină, despre soțul ei și despre carieră. 

Cine e soțul Dalidei din Las Fierbinți?

Dalida este însărcinată în ultimul trimestru, însă puțini sunt cei acre știu cine este tatăl copilului. Ecaterina  este căsătorită cuLaurenţiu Ladin, un om de afaceri originar din Republica Moldova, cu care are un băiat pe nume Marcu.

Soțul actriței este administratorul unei plaje din Costinești. Cei doi s-au cunoscut în momentul în care ea a devenit angajata lui.  Povestea celor doi a început într-o vară, pe vremea în care serialul de la PRO TV nu apăruse încă, iar ea lucra pe plajă, în subordinea viitorului ei soț pe atunci.

L-am cunoscut prin intermediul altor prieteni de-ai noștri, dar i-am fost angajată. Cumva el administra plaja de la Costinești. Eu neavând de muncă atunci, nu jucam, înainte de a începe ”Fierbințiul” (n.r. serialul Las Fierbinți). Presupun că i-a plăcut cum muncesc și s-a îndrăgostit de mine. A fost așa o chimie. Ne-am întlnit la momentul potrivit, când eram maturi, nu mai eram copii. Cred că i-a plăcut stabilitatea mea și puterea de muncă. Mie de el nu mi-a plăcut la început. Nu că nu mi-a plăcut, dar nici prin cap nu-mi trecea că el ma invită la film ca un fel de întâlnire.”, a declarat Ecaterina Ladin pentru ProTV.ro. 

Mai mult, în momentul de față, Ecaterina Ladin a mărturisit că soțula  ajutat-o cu tot ceae ce a avut nevoie și că îi este sprijin, în fiecare zi.

,,Soțul meu m-a ajutat mereu cu treburile casei și nu numai. E sprijinul meu, zi de zi. E prietenul meu cel mai bun. Marcu împlinește 5 ani și jumătate. El acum învață să mă ajute. E bucuros că va avea un frate și a înțeles că în perioada asta am mai mare nevoie de ajutorul lui și o face cu drag.”, a declarat Ecaterina.

Actrița a vorbit în cadrul interviului acordat pentru Click! și despre numele copilului și variantele pe care le-au luat în calcul.

,,Ne-am gândit, dar nu ne-am hotărât. Avem o familie mare și toată lumea are câte o variantă. Deci nu e ușor de ales. Sper că în cele două luni rămase să ajungem la un nume frumos și de care să fie mândru”, a mai spus actrița.

În ceea ce privește sarcina, actrița a povestit că nu o va afecta în plan profesional. Ecaterina a declarat că nu va renunța la serial.

,,Dalida nu va suferi modificări în noul sezon, pentru că am filmat destul de mult, în vară, încât perioada mea post-natală să nu afecteze. Nu, nu voi renunța. Exact cum spuneam, pentru sezonul nou am filmat, deja. Iar pentru perioada următoare, sper ca bebe să mă lase să mă întorc la lucru și să pot continua, fără probleme, filmările”, a mai spus Ecaterina.

Mai mult, actrița a povestit că a început să filmeze din vară pentru noul sezon din „Las Fierbinți”.

,,Am filmat în vară, spre bucuria noastră. Cea mai grea a fost lupta cu somnul. În primul trimestru al sarcinii, am avut o stare de somnolență permanentă. Și când mă trezeam, îmi era somn. Cred că și colegilor mei le-a fost greu, un pic, cu mine, dar știind cât de mult mi-am dorit această sarcină, sunt convinsă că au trecut peste somnolența mea”, a mai spus actrița.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: