Redactia.ro
Home » Știri » Îți amintești de ea? Din reclame TV vrea să ajungă politician. La ce funcție candidează

Îți amintești de ea? Din reclame TV vrea să ajungă politician. La ce funcție candidează

Alegerile locale de anul acesta au venit cu o serie de schimbari in ceea ce primeste noii si vechii edili. Astfel ca, primari cu state vechi au pierdul scaunul si functiile, lansand loc unor noi personaje pe scena politica.

Chiar daca nu a prins un scaun de edil in capital, actrita Magda Catone este gata sa isi ajute comunitatea de pe scaunul de viceprimar al sectorului  2, din partea PNL, daca aceasta va fi votata in unanimitate. Violeta Alexandru este una dintre sustinatorii actritei, potrivit unei declaratii oferite pentru Digi24: “Este incredibil ce se întâmplă în București după alegeri. Contestații PSD vizând primarii aleși ai Dreptei unite, proceduri duse la limita maximă a termenului. PSD, direct sau prin interpuși, se agață cu dinții de scaunele pierdute. Mai că îți vine să crezi că au tras de timp pentru a mai da niște tunuri în afara mandatului.”

Violeta Alexandru, Ministrul Muncii, gata sa se tina de promisiuni

Tot Violeta Alexandru este cea care pormite sa se apuce de treaba alaturi de echipa sa din PNL. “Adevărul este întotdeauna la iveală. În curând se va termina! Vreau să ne apucăm de treabă alături de partenerii noștri. Primesc, în acest timp, multe mesaje de la bucureșteni care, pe bună dreptate, spun că ne așteaptă să luăm decizii. Vreau să știe că suntem pregătiți să preluăm lucrurile. În echipa mea de la PNL, toate ședințele de desemnare a candidaților pentru pozițiile de viceprimari – la Capitală și la sectoare – au avut loc. Acești oameni trebuie să înceapă imediat treaba alături de partenerii noștri. Am promis bucureștenilor seriozitate și pentru mine acest lucru este foarte important. Este cartea de vizită cu care m-am prezentat în alegerile locale 2020”, a declarat aceasta intr-o emisiune la Digi24.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: