Redactia.ro
Home » Monden » Iti amintești de Marinela Nițu, fosta soție a lui Miron Cozma? Cum arată și cu ce se ocupă acum

Iti amintești de Marinela Nițu, fosta soție a lui Miron Cozma? Cum arată și cu ce se ocupă acum

GALERIE FOTO (5)

Marinela Nițu și Miron Cozma au fost protagoniștii unei povești de dragoste care a captivat atenția publicului și a ținut prima pagină a ziarelor și a emisiunilor de televiziune în anii ’90 și începutul anilor 2000. Cu toate vicisitudinile și obstacolele cu care s-au confruntat, Marinela Nițu și Miron Cozma au trăit o poveste pasională, cu momente de despărțire și împăcare, care a continuat să fascineze publicul român.

Cei doi s-au întâlnit în vara anului 1998, pe litoralul românesc, iar întâlnirea lor a fost presărată cu romantism și farmec. Miron Cozma, cunoscut ca lider sindical al minerilor, a fost atras de talentul artistic și frumusețea Marinelei, pe atunci o cântăreață talentată care susținea spectacole în stațiunea Olimp. A fost dragoste la prima vedere, iar chimia dintre ei a fost evidentă încă de la început.

Cu toate acestea, relația lor a fost marcată de obstacole majore. Miron Cozma era căsătorit, iar Marinela Nițu era implicată într-o relație cu un italian bogat. Cu toate acestea, dragostea lor a fost atât de puternică încât au început o poveste secretă care a durat aproape un an.

În 1999, Miron Cozma a fost condamnat la 18 ani de închisoare în dosarul Mineriadei din 1991, iar această condamnare a pus la încercare relația lor. Marinela Nițu l-a susținut în timpul detenției, vizitându-l frecvent la închisoare și ducându-i pachete cu mâncare. Cu toate că se aflau în situații dificile, legătura lor s-a menținut puternică, iar Miron Cozma i-a scris poezii de dragoste din spatele gratiilor, câștigându-și porecla de „Luceafărul Huilei”.

În ciuda dificultăților, povestea lor de dragoste a continuat să capteze atenția publicului și a rămas subiect de discuție în mass-media. Cu toate acestea, în cele din urmă, relația lor s-a încheiat în 2001, când Miron Cozma i-a oferit lui Marinela libertatea de a-și trăi viața și a declarat că își dorește o altă femeie în viața sa.

După despărțire, Marinela Nițu a plecat în Italia și apoi în Statele Unite ale Americii, unde și-a continuat viața și cariera. Cu toate că povestea lor de dragoste părea a fi încheiată, cei doi au reînnoit legătura la distanță în 2005, comunicând prin telefon.

Cei doi s-au căsătorit în 2011, dar căsătoria lor a durat doar trei ani. De atunci, nu au mai păstrat legătura, iar Miron Cozma a dezvăluit că nu mai vorbește cu Marinela și că au ajuns să ducă vieți separate.

În prezent, Marinela Nițu are 68 de ani și locuiește în Brașov. Ea și-a păstrat cariera muzicală și este cântăreață, performând în diverse localuri din orașul său și din întreaga țară alături de formația ei. Marinela Nițu este recunoscută pentru talentul său artistic și pasiunea pentru muzică.

De-a lungul anilor, Marinela Nițu și-a păstrat aspectul atrăgător și a rămas activă pe rețelele de socializare, unde postează imagini din prezent și din trecutul său. Cu toate acestea, se poate observa că a apelat la diverse intervenții estetice pentru a-și menține aspectul tineresc.

Relația dintre Marinela Nițu și Miron Cozma rămâne una dintre cele mai notorii povești de dragoste din istoria recentă a României. Chiar dacă au mers pe drumuri separate, amintirea lor continuă să fascineze și să stârnească interesul publicului. Fiecare dintre ei și-a urmat propriul drum în viață, iar Marinela Nițu a continuat să fie activă în lumea muzicală și să se implice în activități care o pasionează.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini