Redactia.ro
Home » Monden » Îți mai aduci aminte de Dulce Maria? A postat primele fotografii cu fetița ei

Îți mai aduci aminte de Dulce Maria? A postat primele fotografii cu fetița ei

GALERIE FOTO (3)

Îți reamintești de Dulce Maria, frumoasa protagonistă din serialul Rebelde? Actrița este acum mamă și a făcut publice primele fotografii cu fetița ei, la câteva luni de la naștere.

Îți mai aduci aminte de Dulce Maria? A postat primele fotografii cu fetița ei

Dulce Maria din serialul Rebelde este în culmea fericirii de când a devenit mamă. Deși acest lucru s-a întâmplat anul trecut, vedeta de talie internațională și-a ținut fetița departe de ochii presei. Iată că în cele din urmă și-a făcut curaj și a publicat pe rețelele de socializare primele fotografii cu micuța. Una dintre imagini a venit însoțită și de un text emoționant.

”Pentru o lume în care drepturile tale sunt respectate, în care vocea ta este auzită și ideile tale sunt luate în considerare și în serios, pentru că pașii tăi sunt auziți și vocea sau visurile tale nu sunt niciodată reduse la tăcere. Pentru că vine ziua în care femeile încetează să se judece și să se arate reciproc, pentru că lupta noastră să nu se încheie mereu cu violență și abuzuri. Îmi doresc pentru tine și pentru toate femeile să putem fi libere, să ne îmbrățișăm, să avem grijă una de cealaltă, nu să ne trădăm. Să găsești prieteni, profesori și colegi care te respectă și văd cât de puternică și valoroasă ești. Îmi doresc dreptate, egalitate, respect, libertate, dragoste și viață”, a scris Dulce María, în descrierea fotografiei cu micuța ei fetiță, de pe Instagram.

Vestea sarcinii a fost dată în 2020, în luna iunie. În luna noiembrie, actrița a suprins, din nou, cu o fotografie cu burtica de graviduță.

Dulce Maria din „Rebelde” și-a etalat burtica de gravidă! Abia așteaptă să devină mămică / FOTO

Dulce Maria relație

Dulce Maria este acum și căsătorită. Cu nimeni altul decât muzicianul Paco Alvarez.  Sunt împreună încă din 2016, iar în 2019 s-au căsătorit.

Actrița Dulce Maria a devenit mamă pentru prima oară. Ce nume a ales pentru fiica sa | TVmania.ro

Mai exact, faimoasa actriță și celebrul muzician s-au cunoscut în timpul filmărilor pentru videoclipul ”No sé llorar’. Atunci, Paco avea un mariaj cu Maria Jose Castillo, mama celor trei copii ai săi. Începutul relației lor a fost tot timpul în atenția tabloidelor internaționale, asta și pentru că s-a zvonit cum că familia Dulcei Mariei nu era de acord cu Paco. După lungi dezbateri, Dulce Maria și Paco Alvarez n-au mai avut de ales și au trebuit să iasă în public și să-și recunoască cuplul. Ulterior, au urmat doi ani în care Paco a finalizat divorţul de Maria Jose Castillo, iar mai apoi și-a unit destinele cu Dulce Maria.

Vă mai amintiți de Dulce Maria din „Carita de Ángel”? Iată cum arată acum!

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: