Redactia.ro
Home » Monden » Îți mai amintești de Cati, de la Insula Iubirii. Fosta iubită a lui Răzvan s-a tranformat complet

Îți mai amintești de Cati, de la Insula Iubirii. Fosta iubită a lui Răzvan s-a tranformat complet

GALERIE FOTO (6) Cati de la Insula Iubirii

Îți mai amintești de Cati, de la Insula Iubirii. În sezonul 4 al emisiunii Insula Iubirii, Cati Dimache și Răzvan Manea au venit să își testeze relația. Cei doi au format unul dintre cele mai controversate cupluri din emisiune. Ulterior, cei doi s-au despărțit și au luat decizia de a merge pe drumuri separate. Cum arată acum Cati?

Îți mai amintești de Cati, de la Insula Iubirii. Fosta iubită a lui Răzvan s-a tranformat complet

Cati Dimache și Răzvan Manea au participat în sezonul 4 al emisiunii Insula Iubirii, prezentată de Radu Vâlcan. Cei doi au format unul dintre cele mai controversate cupluri din emisiune. După terminarea filmărilor, cei doi au ieșit din atenția publicului, preferând să fie discreti cu viața lor privată. După patru ani de la difuzarea sezonului, Cati a postat pe rețelele de socializare o poză. Bruneta apare nemachiată, cu părul drept și îmbrăcată lejer. Imaginea a strâns peste 100 de aprecieri și câteva comentarii. Fosta iubită a lui Răzvan își continuă viața pe cât de bine se poate. Cu un zâmbet pe față, Cati se afla în gară, potrivit imaginii postate de ea.

Cati de la Insula Iubirii

Cati și Răzvan au participat la Insula Iubirii pentru a-și testa dragostea. Povestea lor de iubire a avut un final neplăcut și au plecat separați din Thailanda. Cu toate că păreau un cuplu fericiți, în timpul emisiunii au ieșit la iveală numeroase probleme. Ei s-au despărțit după ce Răzvan a fost infidel, iar ea, la rândul ei, s-a lăsat cucerită de ispita George.

Ulterior, bruneta și-a găsit sufletul pereche, ba chiar s-a și logodit. Cati a făcut anunțul în mediul online, în urmă cu doi ani. În timpul emisiunii, Răzvan a declarat că a înșelat- o pe Cato de mai multe ori. Mai mult, acesta a declarat că a agresat-o fizic și verbal. Foștii concurenți de la Insula Iubirii nu sunt activi pe rețelele de socializare, iar după ce s-au despărțit au preferat să fie discreti și rezervați în privința vieții personale.

Răzvan de la Insula Iubirii este tot singur

În urmă cu ceva timp, Răzvan Manea a postat pe contul său de Facebook un mesaj pentru o fostă iubită, în care le-a spus fanilor din mediul online că alege să se retragă din relația cu tânăra. De asemenea, fostul concurent de la Insula Iubirii părea extrem de afectat de problemele pe care le întâmpinase de-a lungul relației. „Îmi cer mii de scuze, pentru acest mesaj!! Vreau să îți spun că am ales să mă retrag și știu foarte bine că ai simțit asta!! Dar ai conștientizat de la început că nu mai pot sta lânga tine dacă vei greși…

Am ales să mai rămân lângă tine pentru că și tu în unele momente grele din viața mea ai rămas … acum că te-am simtit mai bine, (psihic si moral) am ales să mă retrag!!Sper că ai învățat să fii puternică și că nu vei mai repeta greșelile din trecut… La fel cum și eu am avut de învățat multe de la tine știu și sunt sigur că și tu ai învatat de la mine să nu mai lași pe nimeni să te calce în picioare!! Maybe in another life!!!”, a scris Răzvan Valentin pe Facebook.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: