Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » Îți mai amintești de Meg și Ben din Sunset Beach? Cum arata astăzi

Îți mai amintești de Meg și Ben din Sunset Beach? Cum arata astăzi

GALERIE FOTO (3)

Susan Ward și Clive Robertson au fost protagoniștii unuia dintre cele mai iubite cupluri de pe micul ecran în anii ’90, interpretând rolurile lui Meg Cummings și Ben Evans în serialul „Sunset Beach”. Serialul a fost difuzat între 1997 și 1999, captând atenția publicului din întreaga lume, inclusiv din România. Povestea lor de dragoste tumultuoasă și intrigile din jurul lor au făcut ca „Sunset Beach” să fie un fenomen televizat.

După încheierea serialului, drumurile lui Susan Ward și Clive Robertson s-au separat, fiecare continuându-și cariera în industria cinematografică și televiziune. Susan Ward, născută în 1976, a continuat să joace în filme și seriale, având apariții notabile în producții precum „Poison Ivy” (1997), „Why Would I Lie to You?” (2002) și „Toxic” (2008). De asemenea, a avut roluri episodice în seriale populare ca „Friends”, „CSI”, „Criminal Minds”, „Hercule” și „Xena”.

Clive Robertson, născut în 1965, a avut și el o carieră prolifică după „Sunset Beach”. A jucat în filme precum „Paparazzo” (1995) și „Crazy Girls Undercover” (2008), dar și în seriale ca „Starhunter” (2002), „Wicked Wicked Games” (2006) și „V.I.P” (2008). Pe lângă acestea, Robertson și-a împrumutat vocea pentru jocuri video precum „Medal of Honor” (2005) și „The Ant Bully” (2006), dar și pentru „Darkstar: The Interactive Movie” (2010).

În prezent, Susan Ward a ales să se retragă parțial din lumina reflectoarelor, dedicându-se vieții de familie. Este căsătorită cu producătorul și scenaristul David C. Robinson și au împreună un fiu. Ward este activă pe rețelele sociale, unde împărtășește momente din viața sa de zi cu zi și proiectele în care se implică ocazional.

Clive Robertson continuă să activeze în industria cinematografică și de televiziune, fiind implicat recent în mai multe proiecte independente. De asemenea, Robertson este un susținător activ al cauzelor de mediu și colaborează cu diverse organizații non-profit pentru promovarea sustenabilității și protecției mediului.

Amintirea rolurilor lor în „Sunset Beach” rămâne vie pentru fanii serialului, care îi asociază încă pe Susan Ward și Clive Robertson cu personajele lor iconice, Meg și Ben. Faptul că au reușit să creeze un cuplu memorabil pe ecran le-a adus un loc special în istoria televiziunii și în inimile publicului.

Într-o notă recentă din presa internațională, Susan Ward a reflectat asupra carierei sale și asupra impactului pe care „Sunset Beach” l-a avut asupra vieții sale profesionale și personale. Ea a subliniat importanța acestui serial în ascensiunea sa ca actriță și în recunoașterea pe care a dobândit-o la nivel global.

Clive Robertson a vorbit, de asemenea, despre evoluția sa profesională și despre cum experiența din „Sunset Beach” l-a ajutat să își construiască o carieră diversificată, atât în fața camerei, cât și în spatele acesteia, ca producător și scenarist. El a menționat că deși a avut roluri diverse, personajul Ben Evans va rămâne mereu unul special pentru el.

Astăzi, Meg și Ben din „Sunset Beach” rămân simboluri ale unei epoci de aur a telenovelelor, iar Susan Ward și Clive Robertson continuă să fie apreciați pentru contribuțiile lor în industria de divertisment.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini