Redactia.ro
Home » TV » Iubirea dintre Jack și Rose s-a sfârșit repede. Prietenia dintre Leonado și Kate durează de 23 de ani

Iubirea dintre Jack și Rose s-a sfârșit repede. Prietenia dintre Leonado și Kate durează de 23 de ani

GALERIE FOTO (15) Iubirea dintre Jack și Rose s-a sfârșit repede. Prietenia dintre Leonado și Kate durează de 23 de ani

Iubirea dintre Jack și Rose s-a sfârșit repede.. Leonardo DiCaprio și Kate Winslet au devenit, în 1997, cei mai îndrăgiți actori de la Hollywood datorită rolurilor din filmul care i-a făcut celebri Titanic.

Iubirea dintre Jack și Rose s-a sfârșit repede. Prietenia dintre Leonado și Kate durează de 23 de ani

Povestea de dragostea dintre Jack și Rose a emoționat o lume întreagă și mulți ani, Leonardo și Kate au fost asociați cu aceste personaje.

Au trecut mai bine de 20 de la lansarea filmului „Titanic”. După se observă, dragostea de la Hollywood nu durează mult, însă prietenia dintre DiCaprio și Kate este total diferită. De 23 de ani, cei doi au clădit o relație de prietenie unică care nu se va termina niciodată. Cei doi actori s-au cunoscut pe platourile de filmare „Titanic„. Leonardo avea 22 de ani și Kate 21 de ani. Mult timp au circulat zvonuri despre o posibilă relație de dragoste în viața reală. De multe ori, actrița a menționat că Leonardo a ajuta-o de în timpul filmărilor și niciodată nu a fost vorba despre o posibilă relație amoroasă.

Surprinzător este faptul că prima lor scenă împreună a fost episodul în care Jack desena portretul lui Rose.

Kate, complet goală în fața lui Leonardo DiCaprio

În momentul când a aflat că trebuie să filmeze o scenă în care trebuie să se dezbrace în fața lui Leo,actrița s-a hotărât să pună o haină peste corpul ei complet gol, iar când s-au întâlnit prima dată, aceasta și-a dat-o jos în fața actorului. După terminarea filmărilor, cei doi au păstrat o prietenie frumoasă. Deși s-a speculat că cei doi ar fi avut o relație, aceștia au declarat că niciodată nu au avut o relație romantică.

Kate Winslet și Leo DiCaprio s-au reîntâlnit pe platourile de filmare ale filmului „Revolutionary Road”, unde cei doi erau un cuplu căsătorit. Regizorul filmului Sam Mendes, era la momentul acela soțul lui Kate Winslet. Pentru rolul său în film, Kate a câștigat The Golden Globe, iar în timpul acesta, vedeta a ținut să îi mulțumească colegului și prietenului ei, Leonardo DiCaprio. Leonardo a fost prima persoană care a îmbrățișat-o după ce a primit premiul, apoi soțul acesteia.

 

Kate Winslet „salvată”  de Leonardo DiCaprio

Kate Winslet a trecut prin evenimente neplăcute. Aceasta a fost căsătorită de două ori și a trecut prin despărțiri dure. Din aceste două relații Kate are doi copii. Creșterea celor doi a fost grea, însă în acea perioadă, DiCaprio a ajutat-o cu cei mici.

În 2012, Kate Winslet s-a măritat cu Ned Rocknroll, iar cel care a dus-o la altar a fost Leonardo DiCaprio. După câțiva ani, mama actriței a decedat după o lungă bătălie cu cancerul. De asemenea, Leo a fost alături de ea. În timpul unui interviu, vedeta a declarat că au reușit să construiască o prietenie foarte puternica, deoarece niciodată nu s-au îndrăgostit unul de celălalt. Leonardo a declarat că îi place la nebunie să lucreze cu Kate, declarând că cei doi lucrează ca un întreg împreună.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: