Redactia.ro
Home » Monden » Iubirea dintre Jennifer Lopez și Ben Affleck, criticată de internauți. Sărutul pasional în fața copiilor a provocat un scandal în mediul online

Iubirea dintre Jennifer Lopez și Ben Affleck, criticată de internauți. Sărutul pasional în fața copiilor a provocat un scandal în mediul online

GALERIE FOTO (5) Iubirea dintre Jennifer Lopez și Ben Affleck, criticată de internauți

Iubirea dintre Jennifer Lopez și Ben Affleck, criticată de internauți. Nu se mai ascund și își trăiesc iubirea indiferent de părerile celor din jur. JLo și Ben Affleck sunt din nou împreună, iar acest lucru i-a surprins pe mulți dintre susținătorii celor doi. Cu toate astea, faptul că au fost surprinși sărutându-se pasional în fața copiilor, a stârnit un val de controverse în mediul online.

Iubirea dintre Jennifer Lopez și Ben Affleck, criticată de internauți. Sărutul pasional în fața copiilor a provocat un scandal în mediul online

Iubirea dintre Jennifer Lopez și Ben Affleck, criticată de internauți. Deși au încercat să ascundă faptul că formează din nou un cuplu, Jennifer Lopez și Ben Affleck nu se mai ascund. Cei doi au fost surprinși în timp ce se sărutau într-un restaurant din Los Angeles, chiar în fața copiilor artistei. Paparazzi au reușit să imortalizeze momentul care a creat un adevărat scandal în mediul online.

Cântăreața, în vârstă de 51 de ani și actorul Ben Affleck sunt extrem de îndrăgostiți, iar acest lucru se poate observa și din faptul că nu au mai ținut cont de nimic și s-au sărutat pasional în fața copiilor ei, Max și Emme, în vârstă de 13 ani. Așadar, sărutul dintre cei doi demonstrează faptul că JLO și Ben formează oficial un cuplu. Cu toate astea, internauții nu au fost de acord cu faptul că cei doi au uitat că gemenii artistei erau alături de ei și și-au dat frâu liber sentimentelor.

Cei doi actori se aflau la restaurantul Nobu din Malibu, cu ocazia sărbătoririi surorii luui JLo, care a împlinit 50 de ani. În tot timpul acesta, toată lumea a fost martoră la cât de bine se înțelege actorul cu gemenii artistei. La sfârșitul petrecerii, Ben și Jennifer au plecat cu un automobil împreună, iar copiii au plecat cu o camionetă. Actorul era apropiat de mama artistei, Guadalupe Rodriguez, de 75 de ani, în timpul primei lor relații, care a durat din 2002 până în 2004. Acum, mama lui Jennifer Lopez adoră să fie în preajma actorului, fiind fericită că fiica sa este, din nou, împreună cu fostul logodnic.

Jennifer Lopez intenționează să se mute cu Ben Affleck

Cuplul supranumit “Bennifer”, formează cel mai mediatizat cuplu de vedete din lumea întreagă în anul 2000, iar relația lor a fost intens analizată de tabloide. În 2003 și-au anulat brusc nunta și s-au despărțit câteva luni mai târziu. În ultimele săptămâni, cei doi au fost surprinși de mai multe ori în timp ce se aflau împreună în Los Angeles și Miami, după ce artista și fostul jucător de baseball Alex Rodriguez și-au anulat logodna la jumătatea lunii aprilie, după o relație de patru ani.

Potrivit unor surse citate de E!News, cântăreața ar intenționa să se mute în Los Angeles, pentru a fi mai aproape de iubitul ei. De asemenea, aceasta ar căuta și o școală potrivită pentru cei doi copii ai ei, gemenii Max și Emme. Jennifer Lopez s-a căsătorit cu Marc Anthonty, la doar cinci luni după ce s-a despărțit de Ben Affleck. La rândul lui, actor s-a căsătorit cu frumoasa actriță Jennifer Garner, în 2005, de care a divorțat în 2018. Cei doi actori au împreună trei copii, Violet Ann, născută în 2005, Seraphine Rose, născută în 2009 și Samuel, născut în 2012. Deși s-au despărțit, Jennifer și Ben au decis să păstreze o relație apropiată de dragul celor trei copii ai lor.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: