Redactia.ro
Home » Monden » Jennifer Lopez și Ben Affleck au incendiat internetul. Ipostaza fierbinte dintre cei doi s-a petrecut în văzul tuturor

Jennifer Lopez și Ben Affleck au incendiat internetul. Ipostaza fierbinte dintre cei doi s-a petrecut în văzul tuturor

GALERIE FOTO (3)

Jennifer Lopez a trecut rapid peste divorțul de fostul soț și s-a reîntors în brațele fostului iubit Ben Affleck. Cei doi trăiesc din nou o frumoasă poveste de dragoste care pare să fie de nestăpânit chiar și în ochii publicului.

Jennifer Lopez și Ben Affleck, sărut pasional în văzul tuturor

Jennifer Lopez și Ben Affleck au fost fotografiați sărutându-se pentru prima dată de când și-au reluat povestea la începutul acestui an. Jennifer Lopez, în vârstă de 51 de ani, și Ben Affleck, în vârstă de 48 de ani, s-au arătat nebuni unul după celălalt la o cină romantică, la un restaurant de lux din Malibu. Este pentru prima dată când Jennifer Lopez și Ben Affleck sunt prinși sărutându-se de când s-a aflat că formează din nou un cuplu.

sursa foto: captură youtube

Cum arată Jennifer Lopez în haine mulate

Jennifer Lopez este una dintre cele mai apreciate artiste la nivel mondial. Artista le ține piept domnișoarelor de 20 de nai cu trupul ei de invidiat. Nu este un secret că JLO este foarte strictă în privința stilului ei de viață, făcând sport constant și având o dietă riguroasă.

Recent, vedeta a fost suprinsă de paparazzi în timp ce se îndrepta spre sala de fitness. Aceasta apărut mai mult dezbrăcată decât îmbrăcată. Bustieră pe care o purta i-a lăsat la vedere abdomenul lucrat. Jennifer Lopez arată surprinzător de bine, dar în zona abdomenului pielea arată ușor lăsată în ciuda sportului intensiv, deoarece trecerea timpului nu iarta pe nimeni.

Jennifer Lopez, în vârstă de 51 de ani, a apărut pe stradă într-un sutien sportiv vibrant, cu jambiere asortate, în timp ce se îndrepta spre sala de fitness la primele ore ale dimineții. Jennifer și-a ferit ochii de razele puternice ale soarele strălucitor cu o pereche de ochelari de firmă în drumul ei spre sala de fitness.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: