Redactia.ro
Home » Stil de viață » Iubirea plutește în aer la București. Unde se află vestitul copac plin de inimi roșii

Iubirea plutește în aer la București. Unde se află vestitul copac plin de inimi roșii

GALERIE FOTO (2) Sursa foto: Redacția.ro

În inima Bucureștiului, în pitorescul cartier Cotroceni, un copac spectaculos încântă privirile trecătorilor și aduce un strop de magie în viața urbană agitată. Pe strada Obedenaru, un copac s-a transformat într-o adevărată operă de artă, având zeci de inimioare roșii, într-un gest subtil, dar puternic al iubirii.

Îndrăgostiții și curioșii deopotrivă nu au putut să nu remarce acest tablou minunat al iubirii și să imortalizeze momentul cu ajutorul camerelor lor, transformând astfel fenomenul într-un adevărat hit pe rețelele de socializare. „Love is in the air” devine deviza care însoțește fotografiile cu copacul îmbodobit în inimioare, iar atmosfera romantică și plină de farmec atrage atenția întregii comunități.

Minunatul pom este regăsit în fața unei cofetării de lux din cartier, proprietarii fiind cei care au făcut aranjamentul special pentru tinerii îndrăgostiți care le calcă pragul.

Oamenii merg să viziteze copacul iubirii

Una dintre postările care au stârnit valuri de entuziasm a fost cel al unei locuitoare a cartierului, care a invitat bucureștenii și turiștii să se oprească pentru o clipă și să se bucure de acest copac. Louis Pasteur nr. 30, colț cu Obedenaru, devine astfel o destinație obligatorie pentru cei care doresc să trăiască și ei emoția iubirii înflorite.

„Louis Pasteur nr. 30, colț cu Obedenaru. Dacă aveți drum pe acolo, nu ezitați să zăboviți o clipă… Nu veți regreta🤗”, a transmis femeia care a făcut publică postarea.

Iar magia nu se oprește la lumina zilei. Pe timpul nopții, copacul devine și mai spectaculos, datorită decorațiunilor luminoase ingenios dispuse, creând un tablou nocturn de o frumusețe aparte. Este un prilej perfect pentru o plimbare romantică sau o escapadă fotografică într-o atmosferă de basm.

Cartierul Cotroceni are multe de arătat primăvara

Pe lângă acest spectacol al naturii, Cotroceniul este cunoscut și pentru alte frumuseți care îl definesc. Odată cu înflorirea magnoliilor, cartierul prinde viață și devine o atracție pentru locuitori și turiști deopotrivă. Străzile sale pitorești, pline de case cu arhitectură de epocă, te poartă într-o călătorie în timp, iar fiecare colț ascunde o poveste fascinantă.

În plus, un alt punct de atracție pe strada Doctor Mihail Obedenaru-Gheorghiade este o casă minunată, proiectată de arhitecta Virginia Andreescu Haret în anul 1928. A aparținut colonelului Cezar Golici, unul dintre ofițerii rezidenți superiori ai cartierului.

 

 

Sursa foto: Redacția.ro

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: