Redactia.ro
Home » Știri » Iubita lui Arpad Paszkany, dornică de afirmare. Antonela își dorește cu ardoare să își urmeze visul

Iubita lui Arpad Paszkany, dornică de afirmare. Antonela își dorește cu ardoare să își urmeze visul

În ultimele zile, s-au dezvăluit mai multe detalii despre Antonela Pătruț, fosta concurentă a emisiunii „Insula Iubirii” și actuala parteneră a fostului finanțator de la CFR Cluj, Arpad Paszkany. Originară din Călărași, dar stabilită în Italia încă din copilărie, Antonela a avut o carieră plină de încercări și ambiții.

După o serie de experiențe profesionale peste hotare, inclusiv ca și chelneriță, dar și administrator al unui restaurant alături de mama sa, Antonela s-a întors în țară cu gânduri mari în minte. În ciuda eforturilor sale de a deveni prezentatoare TV, s-a reorientat rapid către domeniul televiziunii, sperând să devină concurentă în emisiuni. Chiar dacă nu a reușit să ajungă prezentatoare, a încercat să-și facă loc în lumina reflectoarelor prin alte mijloace, conform cancan.ro.

Iubita lui Arpad Paszkany, dornică de afirmare

Astfel, Antonela și-a făcut apariția în emisiunea „Chefi la Cuțite”, alături de mama sa, încercându-și norocul în bucătărie. Cu toate acestea, prestația lor nu a impresionat jurații în mod deosebit. Cu ambiții neînfrânte, Antonela și-a îndreptat atenția către alte emisiuni TV, inclusiv „Insula Iubirii”, unde s-a înscris pentru a-și încerca șansele în lumea reality-show-urilor.

Cu toate că părea să aibă toate calitățile necesare pentru a deveni o ispită remarcabilă, Antonela nu a reușit să atragă atenția în mod deosebit în cadrul emisiunii. Chiar și cu aspectul său atrăgător și dorința de afirmare, prestația ei nu a reușit să atragă succesul și faima pe care le dorea atât de mult. În plus, nici afacerea pe care a încercat să o lanseze nu a cunoscut succesul scontat după participarea la emisiune.

Tânăra pare determinată să își urmeze visul

Întoarsă de la „Insula Iubirii”, Antonela și-a continuat eforturile de a-și promova afacerea, dar rezultatele nu au fost cele așteptate. Cu toate acestea, tânăra pare determinată să își urmeze visul, chiar dacă drumul către succes se dovedește mai lung și mai dificil decât și-ar fi imaginat inițial.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: