Redactia.ro
Home » Sport » Iubita lui Ciprian Marica, accident rutier! Cum a rezolvat blondina totul

Iubita lui Ciprian Marica, accident rutier! Cum a rezolvat blondina totul

GALERIE FOTO (2) ciprian marica, Ioana Marcu accident

Iubita lui Ciprian Marica, Ioana Marcu a avut parte de un eveniment neplăcut, zilele trecute. Frumoasa blondă a fost implicată într-un accident rutier minor, dar totul s-a terminat cu bine.

Incidentul nefericit a avut loc într-o parcare din zona Băneasa, potrivit Cancan.ro. Cele două mașini implicate nu au fost grav avariate, mai mult s-au șters una pe cealaltă. Ioana Marcu și conducătorul celeilalte mașini au rezolvat totul pe cale amiabilă. Pentru că accidentul nu a fost grav nu a fost nevoie să fie chemată poliția. Blondina nu și-a pierdut calmul nicio secundă. A stat de vorbă cu bărbatul care conducea cealaltă mașină, apoi au decis să completeze formularele pentru declarația amiabilă. Totul nu a durat mai mult de câteva minute. Apoi, Ioana s-a suit la volanul bolidului și a plecat.

Ioana Marcu, o prezență discretă

Iubita fostului internațional a fost mereu o prezență discretă. Ioana este din Constanța și este medic. A decis însă să se dedice în totalitate familiei. Frumoasa blondină și Ciprian Marica au împreună doi copii.

„Ea e o fată simplă, care nu încearcă să epateze, o fată cu bun gust, dulce și sinceră. Cel mai important pentru mine la o femeie e să fie feminină, e cel mai mare atu. Frumusețea nu e primordială. Bineînțeles, primul lucru la care te uiți e aspectul fizic, dar apoi descoperi și alte lucruri. La noi nu s-a pus problema, nu am avut niciodată discuții pe tema căsătoriei. Ne e foarte bine așa cum suntem. Nu considerăm că o hârtie ar schimba lucrurile între noi. Dacă ar fi fost vorba despre nemulțumire sau un lucru pe care și l-ar fi dorit, până la urmă nu ar fi fost nicio problemă să o facem. Nu cred în tipare. Pur și simplu, dacă ești fericit în felul tău, de ce ai schimba lucrurile?”, a spus Marica.

În această vară, Ioana și Ciprian au fost nașii de cununie ai lui Ilie Năstase și al Ioanei Simion. Atunci s-a speculat că s-ar fi căsătorit, dar cei doi nu au niciun act oficial. În urmă cu câțiva ani se pare că cei doi plănuiau o nuntă grandioasă, dar până la urmă evenimentul nu a mai avut loc. Deși au avut ceva probleme în relație din cauza escapadei fotbalistului cu o altă femeie, se pare că Ioana l-a iertat.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: