Redactia.ro
Home » Sport » Scandalul în care a fost implicat Marica, în presa din Turcia! Mesajele fanilor pentru fostul atacant

Scandalul în care a fost implicat Marica, în presa din Turcia! Mesajele fanilor pentru fostul atacant

Scandalul în care a fost implicat Marica, în presa din Turcia

Scandalul în care a fost implicat Marica a trecut granița! În acestă dimineață a apărut un filmuleț cu fostul atacant prins cu soția unui prieten într-o cameră de hotel. Incidentul a fost prezentat și în presa din Turcia.

Ciprian Marica este destul de cunoscut în Turcia. A jucat pentru Konyaspor un sezon. După ce Ziar de Cluj a publicat un filmuleț cu fostul internațional surprins într-o cameră de hotel cu o femeie măritată, jurnaliștii turci au preluat imediat informația.

„Imagine incredibilă apărută în presa românească! S-a precizat că filmarea a fost făcută în luna august 2019 și a fost comunicată presei pentru prima data. Fostul fotbalist român Ciprian Marica a avut o relație cu o femeie căsătorită în camera de hotel, aceștia fiind prinși chiar de soțul femeii. Marica a purtat echipamentul lui Konyaspor în Super League în sezonul 2014-2015, însă nu a fost oferită nicio explicație din partea celor implicați”, scriu turcii de la Fanatik.

Scandalul în care a fost implicat Marica a trecut granița!

„Ziar de Cluj a scris că Ciprian Marica, fotbalist trecut pe la Stuttgart, Schalke și Konyaspor, era în camera de hotel cu o femeie căsătorită, în timp ce soțul acesteia i-a surprins”, notează și cei de la halkahber.com.

Ciprian Marica nu a oferit nicio declarație. Ultima sa postare pe contul de facebook a fost un mesaj despre cât de mândru se simte că este român.

Comentariile internauților au început să apară imediat.

“Trebuie să iubim..mai ales la Cluj în hotel../ În orice caz golul de la Grand Hotel din Cluj va rămâne probabil cel mai frumos din toată cariera…Luptăm pentru tricolor/ Dai goluri mai frumoase după retragere…” sunt câteva comentarii postate de inetrnauți.

Ciprian Marica este într-o relație de mulți ani cu Ioana. Împreună au doi copii. Și amanta fostului internațional, Ana Muntean este măritată și are tot doi copii. Marica și soțul femeii erau prieteni dar și vecini. Ambele familii dețin câte un apartament în același complex din stațiunea Mamaia. Imaginile compromițătoare au fost filmate chiar de soțul Anei, Florin. La vremea respectivă acesta a decis să-și ierte soția de dragul copiilor.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: