Redactia.ro
Home » Știri » Iubita lui Liviu Dragnea, plină de nervi. Ce se întâmplă acum la închisoare

Iubita lui Liviu Dragnea, plină de nervi. Ce se întâmplă acum la închisoare

GALERIE FOTO (4) Irina si dragnea

Scandal mare la poarta închisorii Rahova, acolo unde Liviu Dragnea își ispășeste pedeapsa de 3 ani și jumătate. Iubita  fostului lider al PSD, Irina Tănase, este în culmea disperării pentru că spune că drepturile deținutului Dragnea nu sunt respectate.

Irina Tănase a postat o serie de documente acuzatoare la adresa ANP

Iubita lui Liviu Dragnea se declară revolatată de faptul că  timp de trei luni, fost lider PSD a fost lăsat în suferință, iar starea sa de sănătate s-a agravat și mai mult.

Liviu Dragnea este în stare gravă

Avocata lui Liviu Dragnea, Flavia Teodosiu, afirma că acesta are mai multe hernii la coloană, afecţiuni care s-au agravat. Ea a mai spus că fostul lider PSD era programat la consult medical în 30 iunie, însă nu a mai fost dus la spital nici până în acest moment.

ANP a reacționat în cazul lui Liviu Dragnea

Sistemul administrației penitenciare asigură tratamentului recuperativ în mod unitar, nediscriminatoriu, pentru toate persoanele private de libertate, anunță ANP, ca reacție la declarațiile avocatei lui Liviu Dragnea despre faptul că acesta nu a fost încă operat.

„Având în vedere dezbaterile publice care vizează aspecte din executarea pedepsei privative de libertate a unei persoane aflate în custodia Penitenciarului București-Rahova, precizăm: Sistemul administrației penitenciare asigură, în conformitate cu prevederile legale și în condiții care garantează respectarea demnității umane, aplicarea regimului de detenție și a tratamentului recuperativ în mod unitar, nediscriminatoriu, pentru toate persoanele private de libertate. Persoanele condamnate beneficiază de asistență medicală, tratament și îngrijiri în mod gratuit sau contra cost, în condițiile legii, la cerere sau ori de câte ori este necesar, conduita terapeutică fiind stabilită de personalul medical propriu sau cel al unităților sanitare din afara sistemului penitenciar, după caz”, anunță Administrația Națională a Penitenciarelor.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: