Redactia.ro
Home » Sport » Iubita lui Miljan Mrdakovic este în stare de șoc! A vorbit despre momentul în care fotbalistul s-a sinucis

Iubita lui Miljan Mrdakovic este în stare de șoc! A vorbit despre momentul în care fotbalistul s-a sinucis

Miljan Mrdakovic, sinucidere, iubita

Sârbul Miljan Mrdakovic și-a pus capăt zilelor săptămâna trecută, în locuința sa din Belgrad. Avea doar 38 de ani, iar iubita acestuia spune că suferea de depresie.

Ivana Stanic a decis să vorbească despre iubitul său, care s-a împușcat săptămâna trecută. Fostul fotbalist se pare că avea probleme cu alcoolul și suferea de depresie de mai multă vreme. Totul a început în urmă cu trei ani când s-a retras din fotbal. Sârbul a recurs la gestul disperat la câteva minute după ce discutase cu Ivana.

„Relaţia noastră a fost perfectă, totul decurgea bine între noi. Dar avea probleme psihice şi îi plăcea să bea. Depresia, ăsta este motivul principal pentru care a făcut-o. A devenit deprimat şi neliniştit. Cu o zi înainte se se împuşte a băut foarte mult. De atunci am avut senzaţia că se poate întâmpla ceva rău. L-am calmat şi am stat de vorbă toată noaptea. Dar a doua zi dimineaţă a început din nou să bea. Am îngheţat când am văzut că are o armă lângă el. Am început să plâng, l-am rugat să lase arma şi am sunat-o pe mama lui”, a povestit femeia pentru cei de la Telegraaf.

Ivana Stanic a încercat din răsputeri să-și salveze iubitul, dar totul a fost în zadar.

„Încercam să fiu atentă permanent la el, la ceea ce făcea, dar când l-am scăpat din priviri am auzit împuşcătura. Am ieşit din apartament şi am sunat la Urgenţe”, a mai spus Ivana.

Miljan Mrdakovic s-a retras în urmă cu trei ani

Ultima echipă la care a jucat Mrdakovic a fost OFK Beograd. Atacantul și-a început cariera la Radnicki Nis, apoi s-a transferat la Partizan Belgrad. A urmat pasul la Anderlecht, iar în 2001 juca pentru echipa de seniori. În cariera sa a jucat la mai multe echipe, printre care Gent, Wüstenrot Sbg, Red Bull Salzburg, Metalist, Maccabi Tel Aviv, Vitoria Guimaraes, Shandong Luneng, Apollon Limassol, Ethnikos, AEK Larnaca, Jiangsu Suning, Enosis Neon Paralimniou, Veria, Tampines Rovers, Levadiakos, Vojvodina, Agrotikos, FK Rad și OFK Belgrad.
În toată cariera a jucat la 20 de echipe și a marcat 150 de goluri în toate competițiile. Miljan Mrdakovic a făcut parte din echipa Serbiei la Jocurile Olimpice 2008, unde a înscris și un gol. Fotbalistul a decis să se retragă în 2017.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: