Redactia.ro
Home » Știri » Iubita lui Vladimir Putin ar putea fi expulzată din Elveția. Activiștii elvețieni au creat o petiție online

Iubita lui Vladimir Putin ar putea fi expulzată din Elveția. Activiștii elvețieni au creat o petiție online

GALERIE FOTO (4)Iubita lui Vladimir Putin ar putea fi expulzată din Elveția.

Iubita lui Vladimir Putin ar putea fi expulzată din Elveția. Alina Kabaeva ar putea fi expulzată din Elveția, dacă ea chiar se află acolo. Mii de activiști elvețieni au semnat o petiție prin care le cere autorităților din Elveția să o scoată afară pe fosta gimnastă din țara lor. Pe internet au apărut informații că iubita lui Putin ar putea fi expulzată.

Iubita lui Vladimir Putin ar putea fi expulzată din Elveția. Activiștii elvețieni au creat o petiție online

Fosta gimnastă rusă Alina Kabaeva, iubita lui Vladimir Putin, ar putea fi expulzată din Elveția, acolo unde s-ar afla împreună cu cei patru copiii ai săi. Peste 39.000 de activiști elvețieni au semnat o petiție care solicită expulzarea din Elveția a Alinei Kabaeva, despre care se crede că este mama copiilor lui Vladimir Putin. „Dragă Elveție, de ce le permiți complicilor lui Vladimir Putin să stea în țară? Te rog să o unești pe Alina “Eva Braun” Kabaeva cu “Fuhrer-ul” Vladimir Putin. Pentru prima dată în istoria modernă, Elveția a renunțat la neutralitate și s-a alăturat sancțiunilor împotriva lui Putin și a anturajului său. Iar acum, favorita lui, împreună cu copiii, se ascunde în Elveția.

Vrem să amintim că Alina Kabaeva nu este doar o femeie care are legătură cu dictatorul rus, ci și vinovată de crime împotriva umanității. A fost unul dintre inițiatorii legii prin care mii de orfani ruși n-au putut să fie adoptați de alte țări”, este unul dintre mesajele din petiție.

Într-o altă petiție, activiștii cer ca fostei gimnaste să îi fie retrase toate medaliile și titlurile olimpice obținute de-a lungul carierei sale. Alina Kabaeva este una dintre mai bune sportive de gimnastică ritmică. Aceasta a câștigat două medalii olimpice, 14 medalii la Campionatul Mondial și 21 de medalii la Campionatul European. Între 2007 și 2014, Kabaeva a fost deputat în Duma de Stat a Rusiei. În 2008, ziarul rus Moskovsky Korrespondent a anunțat că Vladimir Putin divorțează de prima sa soție, Ludmila, și urmează să se căsătorească cu președintele rus. Chiar și așa, povestea lor de dragoste a fost negată de Kremlin.

Alina Kabaeva ar avea patru copiii cu liderul de la Kremlin

Mai multe publicații au scris că fosta gimnastă rusă l-ar fi făcut pe Putin tătic de geemni, fapt pentru care în 2019 s-a retras din viața publică și s-a dedicat vieții de familie. Cu toate astea, Kabaeva a avut în august, anul trecut, o apariție surprinzătoare la postul de televiziune din Rusia. Alina a apărut pentru a vorbi despre Jocurile Olimpice de la Tokyo și pentru a critica decizia juriului de a-i oferi medalia de aur gimnastei din Israel, Linoy Ashram, în defavoarea compatrioatei sale, Dina Averina.

Alina nu a fost întrebată de Vladimir Putin, dar un detaliu le-a atras atenția tuturor. Aceasta purta pe degetul inelar o verighetă, iar acest lucru a iscat un val de controverse. Se pare că Alina și liderul de la Kremlin s-ar fi căsătorit în secret, dar cei doi evită să se afișeze împreună. Priceperea ei cu mingea și panglicile i-au adus porecla de „cea mai suplă femeie din Rusia”.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@redactia.ro
Etichete: