Redactia.ro
Home » Știri » Iubita nouă a lui Gerard Pique, fostul partener al Shakirei, este însărcinată? Detaliul surprins de fotografi, pe ascuns

Iubita nouă a lui Gerard Pique, fostul partener al Shakirei, este însărcinată? Detaliul surprins de fotografi, pe ascuns

GALERIE FOTO (3) Detaliul surprins de fotografi, pe ascuns

E vestea momentului în showbiz-ul internațional. Gerard Pique, fostul iubit al Shakirei, pe care ar fi părăsit-o pentru altă femeie, va avea un copil cu aceasta. Cel puțin, asta susțin jurnaliștii peste hotare după ce au observat un detaliu la Clara Chia Martin.

Iubita nouă a lui Gerard Pique, fostul partener al Shakirei, este însărcinată? Detaliul surprins de fotografi, pe ascuns

Clara Chia Marti și Gerard Pique au fost fotografiați la o plimbare, când erau la nunta unui prieten bun al fotbalistului Barcelonei, potrivit publicației Hola. Nu se mai ascund, pentru că s-au ținut și de mână.

Pique era îmbrăcat în costum, iar tânăra în vârstă de 23 de ani a purtat în acea zi o rochie lungă, colorată, în dungi. Paparazzii cred că aceasta e însărcinată după cum arată silueta ei și, din câte se observă, s-ar cunoaște deja și o eventuală sarcină, potrivit publicației Music Mundial. Sigur, informația nu a fost confirmată oficial de niciunul dintre cei doi, nici de Pique și nici de Clara Chia Marti.

Sursa: Hola.com
Foto: Hola.com

Fotbalistul Gerard Pique a înșelat-o pe cea cu care era de ani buni, nimeni alta decât cântăreața renumită la nivel mondial, Shakira, conform presei de peste hotare. Ea a intentat proces de divorț. Nu de puține ori, Shakira a fost văzută când era cuprinsă de tristețe și de mâhnire, în ultima vreme, și se spune că ar trece prin momente extrem de dificile din cauza aceasta.

Clara Chia Marti este mai tânără cu 12 ani decât Pique. Se pare că sportivul s-a îndrăgostit pe loc când a văzut-o pe blondină și apoi a început să iasă imediat la întâlniri cu ea. Aceasta este încă studentă, dar și lucrează în același timp, chiar pentru o companie fondată de fotbalist. Conform publicației britanice The Sun, cei doi s-ar fi întâlnit în secret câteva luni bune până ca infidelitatea lui Pique să iasă la iveală.

„Gerard și Clara se întâlnesc de câteva luni. E studentă care lucrează pentru el, la birou, organizează evenimente. Sunt tăcuți despre relația lor însă cei din jurul lor știu ce se întâmplă. Oamenii l-au ajutat să păstreze discreția despre relație”, a spus o sursă anonimă pentru The Sun.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: