Redactia.ro
Home » Sport » Iubita unui fotbalist l-a pârât că a pariat împotriva echipei sale! Nu a suportat că a înșelat-o

Iubita unui fotbalist l-a pârât că a pariat împotriva echipei sale! Nu a suportat că a înșelat-o

Marius Ioniță, pariuri, Liga 2

Caz fără precedent în fotbalul românesc. Iubita l-a pârât pe Marius Ioniță, fundașul celor de la Gloria Buzău că pariază împotriva echipei sale. Fotbalistul a fost suspendat.

Ioana Golea, femeia care s-a răzbunat pe iubit vine tot din lumea fotbalului. Aceasta este arbitru în Liga 2 și Liga 3 și este considerată una dintre cele mai frumoase prezențe din fotbalul. Aceasta a lăsat să se înțeleagă că s-a răzbunat pe Marius Ioniță, după ce acesta ar fi trădat-o.

”Nu mi-aș fi imaginat în viața mea că se va întâmpla asta fix cu bărbatul pe care l-am iubit cel mai mult, l-am ajutat cât și cum am putut eu și l-am susținut în viciul lui. Probabil nu este foarte demn pentru o femeie, dar ajunsesem să îi fac jocurile, să pariem în tandem, să ne sfătuim, să stau să aștept informații sau sfaturi. Eram conștientă că nu se va ajunge nicăieri cu pariurile, dar îl iubeam și simțeam că asta aducea liniște raportului nostru și îl vedeam fericit în momentele acelea. La el deja e drog, nu trece zi fără să pună măcar un bilet. Din acest motiv am ajuns să îl împrumut cu o sumă destul de mare, pe care nu am mai recuperat-o”, a declarat femeia fata, potrivit Pro Sport.

Femeia știa și cum opera fotbalistul, totuși nu l-a oprit niciodată. Rețeta era simplă. Iubitul îi trimitea mesaje în timpul meciurilor și îi spunea cum să parieze.

”Problema mare nu era că juca, ci că paria pe meciurile propriei echipe sau îmi furniza informații în funcție de lot. Ori discuțiile de la ședința tehnică, să pot juca online. Uneori primeam mesaje și la pauza dintre reprize. Îmi pare rău că nu a avut măcar respect să termine cu mine înainte să meargă la ea. Să îți găsești bărbatul iubit în casă cu altă femeie e șocul vieții”, a mai povestit arbitrul.

Marius Ioniță a fost suspendat

Gloria Buzău a reacționat imediat după ce a aflat ce făcea fotbalistul. S-a demarat o anchetă iar până la soluționarea cazului, acesta a fost suspendat. Dovezi ale vinovăției acestuia există însă destule. Au fost prezentate mai multe bilete pe sume cuprinse între 100 și 500 de lei.

Sport Club Municipal Gloria Buzău este un club polisportiv, înființat în anul 2017, care nu are legătură cu fostul club FC Gloria Buzău;
Clubul se dezice de astfel de practici (de a nu participa sub nici o formă, personal sau prin rude și / sau interpuși la jocurile de pariuri sportive organizate de FRF / LPF / UEFA / FIFA), deoarece clauzele contractuale ale fiecărui sportiv interzic acest lucru, fapt care duce la suspendarea contractului de activitate sportivă, inclusiv rezilierea unilaterală a acestuia. Comisia de Etică și Disciplină din cadrul clubului a demarat imediat o anchetă internă, prin care se va verifica veridicitatea informațiile apărute „, este comunicatul clubului.

Dacă va fi găsit vinovat, fotbalistul va răspunde în fața legii. Marius Ioniță a jucat la mai multe cluburi în cariera sa. Urziceni, Concordia Chiajna, Olimpia Satu-Mare, ACS Berceni, Oțelul Galați, AFC Hărman și Viitorul Târgu-Jiu.
Și Gloria Buzău a avut ceva probleme. A anunțat că se retrage din Liga 2, dar după doar o zi primarul orașului s-a răzgândit.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: